Ben Mehtap, 31 yaşındayım etrafımdan gelen tepkilere bakılırsa güzel bir bayan sayılırım. Dul bir kadınım eşim vefat etti bir oğlumuz var ben onla beraber yaşamaya devam ediyorum evlenmeyi tercih etmedim. Oğlumun Hasan adında bir arkadaşı vardı sürekli oğlumla gezer bizde kalır oğlum onda kalırdı ben bunu niye söylüyorum oğlumun arkadaşı Hasan beni sikti de o yüzden.

Oğlum bir gün Hasan’ın bizde kalacağını söyledi bende tabi kalabilir oğlum dedim ama bir aksilik çıktı kız kardeşim hastalandı hastaneye gitmek zorunda kaldık. Hasan bizi evde bekliyordu ama kız kardeşime bu gece burada kalacak dedi doktor bende oğluma sen git anneciğim ben kalırım burada dedim oda olmaz öyle şey git eve sen sabah işe gideceksin Hasan’ada söyle kusura bakmasın telafi edeceğimi ilet dedi tamam oğlum diyerek ayrıldım.

Eve gittim de Hasan belki yatmıştır diye direk anahtarımla girdim içeri ama birde ne göreyim Hasan benim odamda iç çamaşırlarımı koklayıp otuz bir çekiyordu. Hasanın koca yarragını görünce amım yanmaya başladı daha sonra hasan kilotumu koklayıp yalamaya baslayınca ben dayanamadım ya zaten yıllardır dulum bari hem bu çocuğu rahatlatırım hemde kendimi diyerek odaya daldım ve bana baktı ne yapacağını şaşırdı kilodu ve sütyeni çekmeceye bıraktı bende ne yapıyorsun sen benim çamaşırlarım mı onlar dedim oda hiç bir şey diyemedi ama ne kadar korktuysa siki daha elinde dışarıdaydı.

Bende hiç bir şey demeden dizlerimin üstüne çöküp sikini azıma aldım biraz böyle devam ettim bende yalarım isterseniz dedi hayır gerek yok geç arkama dedim yatağa yan uzandım ve bütün kadınların aksine ben götten severim. Götten soktu canım yanıyordu istiyordum götten sikerken amımla oynamayı eksik etmiyordu o götten sikerken bende takma yarrakla amımı sikiyordum daha sonra götüme boşaldı. Domaldım amıma soktu hızlı hızlı git gel yapıyordu deliye dönmüştüm arkadan ellerini uzatıp gögüslerimi sıkıyordu ikimizde kendimizden geçmiş zevk çığlıkları atıyorduk. Amıma boşaldı bütün döllerini sonra duşa girdim duşta da azımla boşalttım bir daha. Daha sonra sabaha kadar sarılıp yattık erkekle yatmak çok güzelmiş.