Merhaba değerli okurları  Karımla birlikte trenle kısa bir Avrupa gezisi yapmak istedik. Şöyle 3 4 günlük tatil çok iyi olacaktı. Esim 30 ben 33 yaşındayım . çocukları annemize bırakıp doğru tren garına gittik. Yaz olduğu için esim bol ince dizüstü etek ve t shirt giymisti ve bir afet gibiydi.
Trenimizi beklerken garda bir kafeye oturduk. Cevreden erkeklerin bakisinin karimin üzerinde olduğunu hissediyordum. Biraz kızıyordum ama tatil krizle başlamasın diye görmemezlikten geliyordum.

Hatta karşı masada oturan birkaç genç karıma doğru epey bakış atıyordu. Karimin bacaklarını süzdüklerinden emindim. Karim da hissediyor muydu bu bakışları emin olmak için kalktım büfeden bir şey almaya gittim ve uzaktan karıma baktım. Evet karımda gençlere göz ucuyla bakıyor hatta bacaklarını hafif hafif açıp kapıyordu. Çok kızdım ama tam o sırada tren kalkış zamanı gelmişti .
Neyse kompartımanımıza yerleştik. Tren hareket etti. Seyahat çok iyi geçiyordu. Gece oldu ve esimle çok güzel seviştik. Esim wc ye gitmek istedi ben de TV yi açtım. Koridoru gösteren kamera da varmış. Esimin gidisine bakmak istedim. Bir de ne göreyim. Gardaki gençlerden biri koridorda. Esim yanından geçerken ona bir şey söyledi. Esim de ona bir şey söyledi. Ve ilerledi. Genç bizim 2 3 kompartıman sonramızda birine girdi. Karim geri gelirken kapiyi açıp karimi içeri çekti ve kapı kapandı. Ben hemen panik şekilde çıktım kompartımanın kapisini açacaktım ki içeride konuşmaları duydum. Adam esime çok sexisin filan diyordu esimde ya öylemi gibi laflarla cilveleşiyordu. Gidim esim bekler filan diyordu. Adam esin uyuyunca gel dedi karim tamam dedi. Ben hemen kompartımana dondum.
Hemen uyur numarası yaptım. Çünkü neler olacağını çok merak ediyordum. Karim geldi beni öptü yanıma uzandı. Uyuduğumdan emin olunca da hemen kalktı. Tabii bende pesinden. ( )
Kompartımanın deliğinden baktım. Adam çoktan sikini çıkarmış karimin ağzına vermiş karımda iştahla yalıyor emiyordu. Karimin başka erkekle olabileceğini hiç düşünmezdim. Ama bu çok heyecanlandırdı beni. Adam sikini karimin ağzına köklüyor saçlarından tutup resmen ağzını sikiyordu. Sonra ayağa kaldırdı arkasını dondurdu, Eteğini havaya külotunu aşağıya indirip amina öyle bir koklediki karim inleyi verdi. Sik beni diyordu ve inliyordu adamda şiddetle pompalıyordu. Sonra adam kasılarak karimin içine boşaldı. . Karim hemen toparlandı. Ben acele yatama dondum uyur numarasına devam.
Esim yine yanıma girdi. Uyuduğumdan emin olmak için. Sonra yine kalktı. Demek ki doymamıştı kaltak. ( şıllık esim kendini siktiriyordu.
Ben tv yi açtım karim yine ayni kompartımana girdi. Bu sefer iki adam daha girdi. Ben de hemen gittim delikten izlemeye. Karim olmaz yapamam diye yalvarıyordu ama adamlar çoktan siklerini çıkarmış karimin yüzüne dudaklarına sürüyordu. Biri sikini karimin ağzından sokuverdi, Diğeri göğüslerini sıkmaya diğeri de bacaklarını yalamaya başladı bile. Karim hafif ağlamaklı ve pişman gibi haldeydi ama kurtuluşu yoktu. Karimi iyice soydular domaltıp biri got deline dayadı karim hayiiirr derken kremli siki çoktan gotune girmişti bile, bir diğeri de amina girdi. Sonuncusu da ağzına sokunca karim baygın hale geldi belki de bayıldı. Çünkü adamlar karimin tüm deliklerinde pompalıyor her yerini yalayıp emiyordu. İniltiler içinde adamlar karıma boşaldılar. Karim defalarca boşaldı. Simdi her yerinden spermler akıyordu.
Ben yatama dondum. Sabah uyandimda karim hala uyuyordu. Aksamı düşünüp Karıma oracıkta gömdüm. Aminda hala akşamki sperm kayganlığı duruyordu. Karim Uyanmadı bile. Ben de boşaldım.
Sonra restorana kahvaltıya gittik. Kahvaltı bitti ben keyif kahvesi içerken esim de kompartımana gidip gelecem dedi. Tamam dedim. Gitti yarim saat sonra geldi. Bu şekilde gün içinde karim bir yerlere gidip gelmeye başlayınca ben de merak ettim. Yine izledim. Karim her seferinde başka bir kompartımana giriyor yarim saat bekliyor ve çıkıyordu. Gündüz olduğu için bakamadimda içeri. Ama gece olunca yine karim wc bahanesiyle cikti. Bu sefer izledim başka bir kompartımana girdi. Ben de delikten izledim girer girmez sanki bir fahise gibi adamınkini ağzına alıyor emiyor sonra adama kendini siktiriyordu. Tatil boyunca bu surdu gitti.
Sonra olanları bildiğimi ve anlatmasını istedim. Karim ağlayarak anlattı. İlk sefer isteyerek olmuş sonrakilerde tehdit etmişler ve karimi trende pazarlamışlar. 25 30 adamın altına yatmış esim gezi boyunca. Tam bir fahise gibi 2 li 3 lu 5li sikmisler.
Ben kızmayınca rahatladı. Simdi cani çektiğinde hoşuna giden biri olunca rahatlıkla altına yatıp siktiriyor sonrada bana anlatıyor o heyecanla bir kerede ben sikiyorum.