Bugüne kadar bana her konuda yardımcı olan çok sevdiğim dayımın bana nasıl döşediğini sizlere açıklamak istiyorum. Adım Ayşe 24 yaşımdayım ve gençliğimin verdiği güzelliğin yanı sıra her erkeğin arzulayacağı bir bayanım. Dayımın hayatımdaki yeri oldukça büyüktü. Çünkü Annem ve babamın ayrı olmasından dolayı tüm konularda dayım yardımcı olur, hafta sonları beni gezdirir ve istediğim kıyafetleri hediye olarak alırdı.

Dayıma karşı sevgim bir zaman sonra aşka dönüşmeye başladı. Sanki dayımla değil de sevgilimle geziyor gibi hissetmeye başlamıştı. Belki de boşlukta hissettiğim için ona karşı ilgi duymaya başladım. Bayram tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen dayım bana sürpriz yapacağını söyleyerek akşam ona gelmemi istediğini telefonla bildirdi. Heyecanla akşamı bekliyordum. Hazırlanarak akşam dayıma gittim. Dayım 29 yaşında bekar ve yalnız yaşıyordu. Dayıma gittiğimde her zaman ki gibi beni sıcak karşıladı. Önce yemeğimizi yememizi sonrasında hediyemi getireceğini söyledi. Güzel bir sofra hazırlamış ve esprili muhabbetin ardından yemeğimiz bitmişti. Koltuğa oturup beklememi hediyemi getireceğini söyledi. Hediye paketini getirdiğinde çok heyecanlandım ve bana sürpriz yaptığı için ona bir kez daha aşık olmuştum.

Dayımın bana hediye olarak aldığı pahalı telefonu görünce artık onun yaptığı iyilikleri ödemenin vakti geldi diye düşündüm. Telefonu görünce sevinçle ona sarıldım. Bu sırada dayım dengesini kaybederek yavaşça koltuğa oturdu. Ona öyle bir sarılmıştım ki dengesini kaybederek koltukta otururken de kucağına atlayarak onu öpmeye başladım. Kucağında olmama aldırış etmeyen dayıma onu çok sevdiğimi defalarca söyleyerek sikinin üzerinde kalçamı dolaştırmaya başladım. Sevgili erhik.com okurları dayım omuzlarımdan tutarak güzündeki tebessümle bana bakıyor ancak beni durdurmuyordu. Kucağından inip önünde çömeldikten sonra telefonu masanın üzerine bıraktım ve dayımın pantolonun fermuarını açarak sikini dışarı çıkardım. Önce elimle kavrayarak yalamaya başladığım sikini iyice büyütmüştüm. Dayım birden ayağa kalkıp beni koltuğa yatırdı. Onu azdırmayı başarmıştım. Uzun süredir bir kızla yatmadığını söyleyen dayım üzerimde kızgın bir boğa gibi sürtünüyordu. Amımın yandığını hissettiğimde vajinamın tam ortasına yasladığı sikini içeri sokmak üzereydi. Öyle zevk alıyordum ki artık amımdan içeri girip beni havalara uçurması için heyecanla bekliyordum. Memelerimi yalamaya başlayan dayım neredeyse mememin tamamını ağzına almayı başarmıştı. Göz göze geldiğim dayım o anda yarrağını amımın içine hızlı bir şekilde soktu. İyice kökledikten sonra birkaç dakika içerisinde boşaldı. Dayımın boşalma anında amım öyle yanıyordu ki zevk ve acıyı aynı anda tadıyordum.