Adım Ahmet 19 yaşındayım, ablam benden 4 yaş büyük güzel bir hatundur. Ablamın memeleri yaşıtlarına göre her zaman daha iri ve daha güzel olmuştur. Ablam eskiden bu yana yetiştirme tarzı olarak evde açık seçik takılır ve günümüz örf adetlerine göre yaşardı. Ablamın adı Özge ve boyu 1,69 23 yaşında güzel memesiyle erkeklerin aklını alabilen bir kızdır. Ben ise ergenlik çağlarından itibaren rüyalarında ablasını gören ve ilk boşalmamda ablamı hayal ederek ergenliğe adım atan bir gencim. 19 yaşıma gelene kadar hep ablamı hayal ettim. Evde yarı çıplak dolaşması, odasında gördüğüm iç çamaşırları beni azdırmak üzere yeterli olan etkenlerdi.

Bir akşam canıma tak etmişti. Ablamın uyduktan sonra memelerini elleme kararı almıştım. Bu kadar seksi bir vücudu her gün görüpte sikişmeden durmak kolay bir iş değildi. Ablam yatarken giydiği şortunu ve göğüs dekolteli tişörtünü giyerek yatmıştı. Odasına girerek üzerinde bulunan pikeyi alarak memelerini ellemeye başladım. İçimden memelerini sıkmak, memesinin uçlarını ağzıma alarak doyasıya emmek geliyordu. Ama uyanacağından korkarak bunu yapamamıştım. Sevgili Erhik.com okurları ablamın memesini ellerken belinin hafif açık olduğunu ve kalçasındaki tüyleri gördüğümü bununda beni aşırı tahrik ettiğini söyleyebilirim.

Ablam uykusu derin bir hatundur. Ama uykusunda sikilecek kadarda değildi. O günde yapabildiğim sadece memelerini ellemek ve kalçasını dikizlemekten öteye gitmedi. Odama dönerek yatıp uyudum. Ertesi gün adeta dualarım kabul olmuştu. Annem ve babam apar topar Adana’ya gideceklerini ve büyük babamın rahatsızlandığını söylediler. Ablamla evde tek kalacağımızı duyunca çok sevindim. Annem ve babam onlar dönene kadar eve kimseyi çağırmamamızı tembihleyince ablam arkadaşlarını çağıramadığı bir akşam geçirmek zorunda kaldı. Benimle arkadaş olması gerektiği bir geceyi birlikte paylaşacaktık. Ablam her zaman ki gibi rahat kıyafetleriyle televizyon izliyordu. Yanına gelerek canımın sıkıldığını ve bir şeyler yapabileceğimizi söyledim. Ablam elindeki yastığı bana fırlatarak oyun oynamak istediğini söyledi. Ablamın yastık fırlatırken memelerinin sallanma şekli beni bitiriyordu. Ablamla yastık savaşı yapmaya başladık. Birbirimize yastıkla vuruyor ve zaman zaman elimi memelerine çarptırarak onunda azmasını sağlamaya çalışıyordum. Yastık savaşında ablam dağılan saçlarını toplama üzere durmuştu. Koltukta dizlerinin üzerinde iki eli saçlarını arkaya doğru toplarken artık canıma tak etmişti. Şortumdan fırlayacak derecede sertleşen sikimi artık ablama geçirmeliydim. Ablam dizlerinin üzerinde saçlarını toplarken ona arkadan sarıldım. Önce ince bir çığlık attı. Onu bırakmadım ve sertçe arkadan yapıştım. Ablam “Azgın şey dur öyle olmaz bu iş” diyerek beni kanepeye oturttu. Sonra yarrağımı çıkararak yalamaya başladı. Sikim artık boşalmak için can atan boğaya dönmüştü. Ablam yalamanın ardından kucağıma oturarak beni zevkten çıldırttı. Sonunda ablamın amına boşalarak ilk kez bir kızın amını sikmeyi başardım.