Askerden henüz gelmiş ve çalışmak üzere İstanbul’a abimin yanına gelen ben karşı komşumla yaşadığım olayı sizlere anlatacağım. Doğu’nun en güzel şehirlerinden birinde olmama rağmen askerden sonra İstanbul’da diş hekimi olan abimim yanına gelerek kendi mesleğimi yapmak istedim. İstanbul’a geldikten sonra abimin evinde kalıyor ve evde yalnız olduğum için oldukça rahat hissediyordum. Mahalledekileri ise abim vasıtasıyla yavaş yavaş tanımaya başlamıştım. İşim gereği televizyon tamirinden anlarım. Karşıda bulunan ve tek yaşayan dul hatun Arzu’nun televizyonu bozulmuş. Akşam balkonda oturduğumuzda kulak misafiri olduğumuz Arzu’ya abim seslenerek benim televizyonu tamir edebileceğimi söyledi. Arzu bütün gün evde olduğunu ve benim televizyonu tamir etmek için gelirsem çok sevineceğini söyledi.

Ertesi gün olduğunda diş hekimi abim işe gitmiş ben ise kahvaltıdan sonra komşumuz Arzu’nun evine giderek kapıyı çaldığımda hatunun henüz yeni uyandığını saçı başı dağınık bir halde gecelik ile beni karşıladığını görünce şaşkına döndüm. Öncelikle hoş geldin diyerek beni içeri alan Arzu yüzünü yıkayıp geleceğini söyledi. Saçlarını toplamış, yüzünü yıkamış ama kısa ve beyaz geceliğini çıkarmamıştı. 38 yaşındaki bu taş hatunun bacaklarını görünce inceden bir etkilenmedim desem yalan olur. Hatun televizyonun yerini göstererek sorunu anlattı. Başladım televizyonu tamir etmeye. Bu sırada yanımda oturarak benimle sohbet eden bu güzel hatun bana içecek ne istediğimi sordu. Bir şey istememe rağmen çay getirmeyi ihmal etmedi. Çayımı içmek için hemen karşısındaki koltuğa oturdum. Tam ilk yudumu alacaktım ki hatunun bacak bacak üstüne atarken kıllı amını gördüm. Altında kilot olmaması beni şaşırtması bir yana ateşli hatunun gözüme sokarcasına bacaklarının arasından taşan vajinasını gözüm takıldı. Konuşurken artık yüzüne bakamıyor amına konsantre oluyordum. Çünkü sikim bir anda havalandığı gibi televizyonu tamir etmek üzere tekrar nasıl ayağa kalkacağımı düşünmeye başladım. Çayım bitince ayağa kalktım ve televizyona doğru yöneldim. Tabi ayaklanmamla kalkan sikim belli oluyordu. Evde tek yaşayan Arzu’nun ateşi başına vurmuştu. Ben ise askerlikten bu yana henüz bir kadına dokunmamıştım bile. Arzu sikimin kalktığını görünce gülümseyerek içeri gitti. Ben ise bu durumdan ötürü biraz utanmış bir şekilde televizyonu tamir etmeye devam ettim.

Sevgili erhik.com okurları Arzu birkaç dakika sonra bana seslendi. Hemen gelmemi ve yardımıma ihtiyacı olduğunu söyledi. Arzu için telaşlandım ve koşarak içeri gittim. Bu sırada kalkan sikim inmişti. Arzu’nun sesinin geldiği odaya yönelerek kapıyı açtığımda Arzu’nun yatağına çıplak bir şekilde yatarak bacaklarını gerdiğini gördüm. Arzu hiçbir şey söylemeden sadece bekliyordu. Hiç düşünmeden Arzu’ya doğru yönelerek kıllı amını yalamaya başladım. Evde tek başına yaşayan Arzu artık öyle azmıştı ki amını yalamaya başlar başlamaz boşaldı.