Eşim vefa ettikten sonra yalnız yaşamanın ne kadar zor olduğunu gördüm. Maddi imkanlarım olmasına rağmen yalnızlık beni mutsuz ediyor ve sırf bu yüzden evlenmek istiyordum. Akrabalarım tarafından, eşi trafik kazasında 2 yıl önce ölen bir hatunla tanıştırıldım. Bu hatun şu anda 2. eşim olarak hayatımda olan insan. Eşimin Selin isminde birde üvey kızı vardı. 23 yaşında olmasına rağmen evlenmeyi düşünmeyen deli dolu bir kızdı. Evlendikten sonra Selin’de annesiyle birlikte bizimle yaşıyordu. Selin bugüne kadar onlarca erkekle çıkmış güzel bir hatundu. Son erkek arkadaşına çok aşık olmasıyla birlikte erkek arkadaşının onu sebepsiz yere terk etmesi onu aşırı hırçın yapmıştı. Ben ise karımdan çok Selin’in kalçalarını izlemekle meşguldüm. Ne yalan söyleyeyim üvey babası olmama rağmen annesinden daha güzel kalçalara sahip olması beni azdırıyordu.

Zamanla Selin bana çok ısınmış ve benimle samimi olmaya başlamıştı. Ona gezip tozması para verir sık sık hediye alırdım. Bu da onu bana yaklaştıran öğelerden oldu. Bir gün Selin artık aramızdaki mesafeyi tamamen kaldıracak hamleyi yaptı. Sabah kahvaltısından hemen sonra kanepede oturmuş gazete okuyordum. Selin birden kucağıma oturarak “Baba bugün gezmeye çıkalım mı?” dedi. Karım o anda evde olmasaydı üvey kızım Selin’i oracıkta sikerdim. Yine de kucağıma oturması artık kesinlikle bu kızı sikmeliyim dedirtmişti. Aradan birkaç gün geçmiş benim ise arzularım tavan yapmıştı. Karım hasta kardeşini ziyarete gitmek üzere evden ayrılmıştı. Ben ise işe gitmem gereken saatte gitmeyerek üvey kızımın uyanmasını bekledim. Ona güzel bir kahvaltı hazırladım. Kahvaltıda konuyu bir şekilde sekse getirdim. Daha önceden hiçbir erkekle birlikte olup olmadığı, en son erkek arkadaşıyla neden ayrıldığı gibi konulara girdim.

Selin yeni aldığı kıyafetin ne kadar güzel olduğundan bahsetti. Kıyafetini giyip bana göstermek istediğini söyleyerek odasına gitti. Hemen arkasından üvey kızım Selin’i takip ettim. Odasının kapısı yarı açıktı ve onu izlemeye başladım. Vücudu süt beyazı güzel Selin’in göğüslerini gördüğümde daha fazla dayanamayarak odaya daldım. Selin şaşkın bir şekilde bana bakıyor ve yüzünde ufak bir gülümseme ile adeta gel der gibiydi. Aramızdaki birkaç santim kalmıştı ve birbirimize bakıyorduk. Selin birden dudağıma yapıştı ve sevişmeye başladık. Üvey kızım Selin’i hemen yatağına yatırarak soydum. Üzerinde sadece kilodu ve sütyeni kalmıştı. “Dur” diyerek penisimi çıkarmamı istedi. Üvey kızım Selin sikimi yalamaya başladığında zevkten çıldıracak gibi oldum. Selin’in ağzına boşalmamak için kendimi zor durdurdum. Çünkü henüz çok erkendi ve onu sikme fırsatını bu kadar kolay harcayamazdım. Sevgili erhik.com okurları Selin o kadar narin ve o kadar güzel bir kızdı ki onu kucağıma alarak şifonyerin üzerine koydum. Sonrasında kilodunu ağzımla çekerek sikimi taze amına soktum. O anda göz bebeklerinin büyüdüğümü ve zevkle acıyı aynı anda yaşadığı fark ettim. Kendimi biraz zorlasam boşalacaktım. Ama bu güzel dakikaların bitmesini istemedim ve sikimi çıkararak öpüşmeye devam ettim. Selin şifonyerin üzerinden inerek arkasını döndü ve şifonyere kolları koyarak domaldı. O anda gördüğüm bembeyaz ve yumuşacık kalçalarına şaplak atarak onu sikmeye devam ettim.