Selam seks hikaye severler. Başımdan geçen heyecan dolu bir hikayemi sizlere de anlatmak istiyorum. Daha önce buralarda yazan hikayelerin gerçekliğine pek inanmazdım ama insan kendi başına gelince her şeye inanıyor. Adım Seda. Evli bir kadınım. Kocamla yaklaşık 5 yıl oldu evleneli. Aslında onunla deli gibi severek evlenmiştim evliliğimizde de her şey yolunda gidiyordu. Bir de kızımız oldu mutluluğumuza mutluluk eklendi. Benim bir erkek kardeşim var zaten anlatacağım hikayem de onunla ilgili. Kardeşim daha yeni askerden gelmişti. Askerliğini doğuda yaptığı için de biraz psikolojisi bozulmuştu. Neyse ki sağ salim askerliğini bitirip artık eve dönmüştü. Hemen onu geldiğinin ertesi akşam bize çağırdım. O gece kocam mesaideydi ve sabah gelecekti ben de kardeşimle doya doya hasret gideririz sabaha kadar sohbet ederiz diye düşündüm. Kardeşimde sağolsun beni kırmadı ve ertesi akşam bize geldi.

Kocam o geldiğinde daha gitmemişti. Biraz sohbet ettiler ve sonra gitti. Biz de kardeşimle karşılıklı bir kahve yaparak içtik. Sigaralarımızda yakmış sohbet ediyorduk. Ben o gece dar bir kıyafet giymiştim. Bu kıyafetimin kardeşimi tahrik edeceğini hiç düşünmemiştim. Aslında bu çok normaldi kardeşim uzun süredir askerdi ve kadın yüzü görmemişti. Bu yüzden ben değil annem bile olsa tahrik olabilirdi. Kardeşim sürekli belli olan göğüslerime bakıyordu. Ben de bunu fark etmiştim bir ara gözüm yarağına takıldı. Gerçekten kazık gibi olmuştu azdığı her halinden belli oluyordu. Kalın yarağını fark edince benim de içimde bir şeyler kıpırdanmaya başladı. Ben de biraz üstüne gittim ve ona sevgilisi olup olmadığını sordum. O da utanarak yok abla dedi. E daha yeni askerden geldin ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaksın dedim. Bu arada sürekli yarağına bakıyordum o yarağı ağzıma alma düşüncesi artık kafamın içerisinde dolaşmaya başlamıştı.

Neyse saat baya geç oldu ve kardeşim artık yatmak istediğini söyledi. Ben de ona biraz daha sabretmesini ve ona bir sürprizim olduğunu söyledim. O da hayırdır abla dedi. Bekle biraz diyerek odama geçtim ve eşimi azdırmak için giydiğim geceliklerden birini giyerek kardeşimin yanına geldim. Aslında buna hiç gerek yoktu. Çünkü kardeşim zaten azmış bir haldeydi. Beni o halde gördüğünde şaşkınlıktan ağzı açık kaldı. Kekeleyerek abla bu ne hal diyebildi. Ben de onun daha fazla konuşmasına fırsat vermeden dudaklarına yapıştım. Ama kardeşim birden napıyosun abla diyerek sinirlendi. Ben de ona bi şey yok seni tatmin etmek istiyorum dedim. Önce olmaz falan dedi ama ben kararlıydım bu gece kardeşimle sikişecektim. Kardeşim hala itiraz etmeye devam ediyordu. Daha fazla duramadım ve elini tutarak göğüslerimin üzerine getirdim.

Artık itiraz etmeyi bırakmış ve göğüslerimi okşamaya başlamıştı. O an kendimden geçiyordum birbirimize sarıldık ve ateşli bir şekilde öpüşmeye başladık. Sıkıca sarılmıştık yarağı önğmde baskı yapıyordu. Kendimi tutamadım ve kardeşimi soydum. O kalın ve kalkmış yarağını büyük bir iştahla ağzıma almaya başladım. harika bir şeydi ve kardeşim biraz daha yalamamdan sonra ağzımın içerisine patladı. Ben de onun bütün döllerini yalayıp yuttum. Şimdi yeniden yalamaya devam ettim ve yarağı tekrar kaldırdım. Hemen önünde domaldım ve sokmasını istedim çünkü aşırı derece azmış bir durumdaydım. O da dediğimi yaptı ve yarağını sert bir şekilde amıma kökleyiverdi. Kardeşim o gece beni tam 3 posta sikti. Askerlikte yapamadıklarını adeta benden çıkardı.