Selam ensest hikayeler okurları bu olay başımdan bu yıl geçti.ben 18 yaşında 172 boyunda. birgencim. inanın %100 doğru ve yaşanmış.neyse sadede gelelim benim bir hala kızı var hafize 165 boyunda.60 kilo filinta gibi bacakları olan ,mükemmel kalçalı bir kız.ben sık sık halamlara giderdim. kuzenin yanına. beraber vakit geçirmek amacıyla bir gün akşam onlara gitmek üzere taksiye atlayıp yola koyuldum eve gittiğimde kuzen hastaydı uzanmıştı.

içeri girdim hoş geldin hoş bulduk… akşam kuzen hasta ya erkenden uyudu ben televizyonun olduğu odada yattım ki güzel film çıkarsa izleyeyim anlarsınızya neyse saat 1.30 2.00 gibi kapı aralandı ben uykulu gözlerle baktığımda karşımda hala kızı harseyi gördüm bana sokuluyor. açıkçası çok oynak bi kız. sebebi de annesinin başında olmamasıdır.annesi hep köyde olduğu için böyle bence.neyse.bana resmen sulanıyordu.ben kendimi uykuya verdim ama bende istemiyor değildim.ben pas vermedikçe o dahada sokuluyordu. üzerinde mükemmel bi korse tarzında bir kilot üstte de askılı bi gece kıyafeti vardı harika görünüyordu bu benden pas almayınca yatağa girdi.bana bacaklarını sürtüyordu.ben kuzen duyar dedim.
halamin-kizi-ile-yasadiklarim1
Mutfağa git ben geliyom dedim. gitti. ardından ben.kapıyı açar açmaz. üzerime atladı ben geri teptim.ilk başta istek yoktu bende.baktım olmayacak benden günah gitti.dudaklarınayumuldum.beş dakika seviştik. mukemmel vücudu vardı.sona yere uzattım. üzerindekileri çıkarmadan ovmaya başladım kalçalarından meme üçlarına kadar. sonra üzeridekini çıkardım memelerini yalamaya başladım.yaladıkça inliyordu. bende gittikçe azıyordum ama yavaş yavaş. tadını çıkara çıkara yapıyordum.sonra korsenin üzerinden amımı yalamaya başladım ben yaladıkça o ah ıh sesler çıkarıyor beni dahada tahrik ediyordu.korseyi çıkarıp amını yaladım. mükemmel bir amı vardı.tartsanız beş kilo.yalaya yalaya boşaldım.sonra benim 20 liği ağzına verdim. profesyöneller gibi yalıyordu. sıra bendeydi. önden yapamazdım . kızlığı bozulur diye.götünü yaladıktan sonra yavaş yavaş zorlamaya başladım ilk başta girmiyordu biraz zorlayınca girmeye başladı. benimki girdikçe. o inliyordu.götüne saksoları çektikçe hadi hadi diye bağırğyordu boşaldım ve yeter dedim o hayır dedi yanmıştı resmen daha sonra dedim. ok dedi sexten sonra bana bakarak güldü ve çok iyiydin dedi bende sen de hiç fena değildin dedim ve o geceden sonra sex hayatımız devam etti.ve devam ediyorda inanın bunlar gerçek.umarım beğenmişsinizdir