Değerli sex itirafı ailesi herkese kocaman kucak dolusu Merhabalar. Ben Asuman.41 yaşında dul türbanlı bayanım.Eşimle yaklaşık 10 yıldır ayrıyız. Tek başıma yaşıyorum İstanbul’da.Yalnızlık çok kötü bir şey.İnsanın konuşacağı dertleşeceği birileri olması çok iyi bir şey.Tabi bu yalnızlık seks hayatınıza da işliyor istemeden.Çarşıya kendime kıyafet almaya çıkmıştım.Mahalleden arkadaşlarım ile gün yapmıştık ve ertesi gün Mihriban’ın gün zamanıydı.Arkadaşlarım kendi aralarında beni her zaman gerek duruş gerek giyiniş bakımından her zaman takdir ederler.Ben çok bakımlı biriyimdir.Güzel bir vücuda sahip olduğum için yaşını göstermiyorsun derler her zaman. Eve gitmek için metro durağına indim.Yaklaşık altı dk vardı daha gelmeye.Merdivenlerden öyle bir yakışıklı indiki gözlerimi alamadım. İnene kadar durup izledim adamı. Oda 30 yaşlarında çok bakımlı incecik harika biriydi. Yanına yanaştım oda bana bakıyordu. Merhabalaştık nerede oturduğunu sordum adam hem çok yakışıklı hemde sosyal biriydi benimle hemen sohbete düştü.

Meğerki benim gibi metrobüs bekleyen adam iç mimarmış. Çok hoşuma gidiyordu iyice. Evlere iç tasarım için gidiyormuş.Bende hemen kafamda bir plan oluştu.Adama benimde evimin tasarlanması gerektiğini sordum.Adresini sordum hemen hemen aynı mühitte oturuyorduk. Beraber bize gidelim ben yalnız bir bayanım acil bakmanız gerekiyor dedim. Hay hay zevkle hanım efendi dedi. Beraber metro yolculuğuna başladık.Oda evliymiş ama karısı ile sürekli sorunları varmış neyse sonunda ineceğimiz yere vardık. Eve doğru ilerledik. İçeri girdik. Bir şeyler hazırlamak istiyorum size dedim açlığınız var mı bir şeyler içelim mi zamanınız var mı dedim evet biraz zamanım var dedi elindeki deftere de bir şeyler çiziyordu.Bana eşyları değiştirip değişmeyeceğimi sordu değişeceğimi söyledim.Ona göre plan çizecekti.

Kahveler hazırdı.Oturduk baş başa. Ben kanarya beslerim kuşları severmiş kuşlar ile ilgili biraz sohbet ettik. Çok yakışıklı olduğu için ben gözlerimi ondan alamıyordum.Baktım ki oda benim hayat hikayemi öğrenmek istiyor.Bende durumu anlattım işte.Eşim beni terk etti yurt dışına çıktı ve orada başka bir kadın ile evlenince bana boşanma davası açtı bende kabul ettim işte bu evi bana bıraktı birazda para zaten ben escort antalya emekliydim özel bir bankada çalışıyordum.Seks olayına nasıl girecektim bilemiyordum ne sorarsa anlatıyordum.Ya kalkmam gerekiyor deyip gitseydi çok azmıştım açıkçası beni sikmesini arzuluyordum. Biraz daha samimi sorular sormaya başladım.Eşinle aranız seks hayatınız nasıl dedim. Ya nerede hiç yapmıyoruz diyecek kadar az anlaşamıyoruz ki yatakta nasıl anlaşacağız dedi.Benim için ışık doğmuştu siz çok yakışıklı dürüst düzgün bir beyefendisiniz dedim ve ayağa kalktım üzerine doğru giderek arkasına geçtim boynunu öptüm ve oda kafasını döndererek dudaklarımdan öpmeye başladı.Öpüşüyor sevişiyorduk aşıklar gibi olmuştuk.Dudaklarımı içine çekiyordu sanki yılların özlemi varmış gibi.Oda belliydi çok etkileniyordu.Çok beklemeden fermuarını açmak için oturduğu koltuğun önüne eğildim açtığımda çok büyük olmasa da iş görecek kadar aleti vardı.Tamamını ağzıma aldım ve sakso çekerek yaladım aletini.Sıra bendeydi altıma giydiğim seksi çamaşırlar vardı her zaman güzel bakımlı giyerim dedim ya soyundum altımdaki eteği çıkardım ve üzerimde sütyen ve külot ile kucağına oturdum. Her yerimi ellemeye başladı adam.

Sonunda sütyenimi çözerek memelerimi yalamak istedi. Uçları dikleşen göğüslerimin tadına bakıyor meme fantezisi olduğu her halinden belli oluyordu. Bazıları göğüs hastasıdır. Göğüsleri sever yalamayı. Biraz göğüslerimi yaladıktan sonra elini amıma attı .Çamaşırın üzerinden okşamaya başladı.Çok zevk alıyor bitiyordum adeta epey zamandır seks yapmamıştım.En son dört ay önce barda tanıştığım biri ile bir kaç kere seks ilişkim olmuş daha olmamıştı. Ayağa kaldırdı beni nazikçe. Arkamı dönderdi. Külotumun üzerinden kalçalarımı öpmeye başladı.Kokluyor öpüyor çok azgın görünüyordu.Külotumu indirmeye başladı.Tekrar önümü dönderdi kendisine. Ben ayaktayken şeftalime ağzını dayadı yalamaya başladı vajinamı.Emiyor üst azma noktası olan G noktasını içine çekiyor beni bir taraftan ayakta boşaltıyordu bacaklarım ıslanmıştı hissediyordum.Ben bu adamı yalayıp yutmazmıydım. Hemen yatak odama götürdüm öpüşerek.Yatağa yatırdım boynundan başlayarak her yerini yalaya yalaya aşağı doğru indim kasıklarıma ince dil darbeleri ile titrettim adeta.

Yalayarak boşalacağım dedi gülümseyerek benimde amacım oydu zaten bir kere yalayarak boşaltmak istiyordum.Sonunda dediğim oldu.Spermlerini ağzımda tutarak boşalttım.Gidip lavaboya tükürdüm ve ağzımı temizleyerek tekrar yatağa geldim etkilenmişti hala biraz kalkıktı aleti tekrar yalayarak kıvama getirdim. Amıma sürdükten sonra sokmaya başladım.Uzun süre o şekilde yatakta seks yaptık.Üzerinde hoplarken amıma girip çıktığını ona hissettiriyorum bir taraftan da onun göğüsünü dilimle yavaş hareketler ile masaj yaparak yalıyordum.Adı Alper’di.Alper ile bir kaç kere seks ilişkimiz oldu.Karısı ile anlaşmaya başladılar bana geldiğinde seks yaparken telefonu çalıyor karısı arıyordu bende sonradan aradan çekildim.Şimdi iki ay oldu seks hikaye mi yazarken bile o günler aklıma geldi amım sulandı ne yapacağım bilmiyorum.