Merhaba ben Sevilay, 34 yaşında 12 yıldır süren evlilik hayatım var. Bugüne kadar hiç bir zaman kocamı aldatacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Ancak yaşadığım seks hikaye tarzındaki ilişki gerçekten mükemmeldi.
Son zamanlarda kocamda cinsel ilişkiye giriyor olsak da, istemiş olduğum hazzı bir türlü yakalayamıyordum. Bunun için birkaç video izliyor, mastürbasyon ile kendimi tatmin yoluna gidiyordum.  Aslında kocamın ilgisizliğinden de kaynaklanan bir durumdu. Neredeyse 10 günde bir cinsel ilişkiye girer olmuştuk. Çocukluğumuzdan bu yana birlikte büyüdüğüm kız arkadaşım da evli ve çocuk sahibiydi. Sürekli olarak boş zamanlarımızda bir araya geliyor sohbet ediyorduk. Kendisi kocası ile yaşadığı seks fantezilerinden bahsederken içim gidiyordu. Çünkü benim kocamın bu tarz fantezileri bende denemişliği dahi yoktu. Sıradan şekilde sevişiyor, bacak arama geçerek boşalana kadar gir çık ile işini bitiriyordu. Zaten bunu yapması bile uzun sürmeye başlamıştı.Arkadaşımla durumu paylaşmış olduğumda, durumun normal olmadığını söyledi. Beni aldatabileceği kuşkusunu dahi içime sokmuştu.zaten esimden suphelenmeye baslamistim bi kendine bakmalar sac uzatmalar surekli arkadaslariyla disarida bulusmalar filan iyice beni aldattigini dusunmeye baslamistim.bi erkek zaten nasil 10 gun seks yapmadan durabilsinkindiye kendi kendime dusunmeye baslamistim bu suphe icimi kemirmeye başlamıştı.
Hafta sonunda kendisinin evinde kadınlar arasında bir davet vereceğini arkadaşım söylemiş, benimde gelmemi istemişti. Bende gereken izni kocamdan aldıktan sonra hazırlıklarımı yaptım. Arkadim cok luks bir yerde ve sosyete tabir edilen bir kesimle takildigi icin giyimime cok ozen göstermiştim.kisa bol pili eteğim ve topuklularimla evden hazırlığımı yaparak çıkmamın ardından tam taksi durağına yürüdüğüm sırada ayakkabımın topuğu çıkmıştı. Tekrar eve dönerek ayakkabımı değiştirmek yerine çarşıda olduğumdan yakın mesafede olan ayakkabı tamircisine giderek ayakkabımı gösterdim. Hafta sonu olduğu için tamirci adamın başı oldukça kalabalıktı. Benim içeride bulunan koltuğa geçerek beklememi istedi.zaten iceri girdigimde içerdekiler birbirlerine bakarak aralarında konuşmaya başlamışlardı. Üzerimdeki mini pileli geniş eteğim ile adamın gösterdiği yere oturdum ve beklemeye başladım. Başka bir müşterinin ayakkabısını tamir etmekte olan adamın gözleri arada bana takılıyordu. Fakat yüzüme bakmak yerine gözlerinin bacaklarım arasında olduğunu fark ettim. Seksi bacaklarıma ve hafif şekilde aralanmış olan bacak aramdan içime doğru bakışını sürdürüyordu. Biranda aklıma eşimin beni aldattığı ihtimali geldi ve halen başkaları tarafından beğenilmenin heyecani ile küçük bir oyun oynamaya başladım.adam baktıkça yavaşca bacaklarımı oynatıyor tam kafasını çevirdiğinde kapatıyordum.ayakkabıcı bacakarami gormek icin elinden geleni yapiyordu icerde bir kosi kaldiginda artik onu ödüllendirmeliydim ve arkası dönük müşterinin yanında kilodumun görüntüsünü ona sunmuştum. İçerideki tüm müşteriler çıkmış baş başa kalmıştık. Sıra benim ayakkabımı tamire geldiği için, ayakkabımın diğer tekini de çıkartarak kendisine uzatmamı istedi. Ayağımdan çıkartmaya çalışırken eteğim daha çok açılmıştı. Altımdaki ince beyaz külotuma kadar her şey ortadaydı. Eteğimi tutar gibi yaparak adama güldüm Ayakkabı tamircisi düğün mü var diye sorduğunda, arkadaşımın bir daveti olduğunu söyledim. Acil şekilde işimi hallederek buraya yetişmem gerektiğini belirterek adamdan ricada bulundum. Peki o zaman diyen adam dükkan kapısını kilitleyerek perdesini de çekti. Şimdi içeriye kimse gelemez, sizinde işinizi çabuk görmüş olurum dedi. Tekrar gülümseyerek teşekkür ettim.
Koltuk üzerinde otururken adamın bakışları ilkinden daha fazla konuma gelmişti. Artık neredeyse beni yiyecek gibi bakıyordu. İçerde yalniz olduğumuz için oyunu bırakmıştım fakat bu oyun beni çok tahrik etmişti ve ıslandığmı hissetmiştim uzun zamandır. Böylesine bir heyecan yaşamamıştım kalbim yerinden çıkacak gibiydi ateşim çıkmıştı ve kendi kendime ne yapıyorsun sen diyerek kızıyorum kendimi engellemeye çalışıyordum.Topuk tamiri bitmesinden sonra ayağa kalkarak yanına gelmemi istedi. Nasıl olduğunu bir denemem için ayağımı önündeki tabure üzerine koydurmuştu. Kendi elleriyle ayakkabımı giydirirken, eliyle hafif şekilde ayağımdan yukarıya doğru okşamaya başladı. Ben ise bu dokunuşlara tepki vermek yerine, heyecandan titriyordum. Sadece adamın neler yapacağını izlemeye başladım. Eli bacağımdan yukarıya doğru çıktıktan sonra eteğim altından külotum üzerine geldi. Bu dokunuşlar sonrasında zevke gelen amcık üzerinden külotu bir çırpıda çıkarttı. Artık her şey kendiliğinden gelişmeye başlamıştı. Adamında bu dokunuşlardan zevk almasından dolayı siki kalkıyor, pantolonun önü kabarıyordu. Üzerindeki pantolonu ayağa kalkarak dizlerine kadar indirdi. Sadece külotu kalmıştı. Bunu da kendi ellerimle indirmemi istiyordu. Ben ise hiç konuşmadan adamın dediklerini uyguluyordum. Çünkü inanılmaz şekilde vücudumu ateş basmış, sikişmeden bu dükkandan çıkmak istemiyordum. Külotunu aşağı indirdikten sonra kalkmış olan siki ağzıma almamı istedi. Gerçekten uzun bir aleti vardı. Dudaklarım arasına alarak emmeye başladığımda daha çok çılgın hale geliyordum. Dudaklarım arasından ağzımın içine kayarak girip çıkıyordu. Tabi ki bu sırada ayakkabı tamircisi adam ise boş durmuyor, götümü okşuyordu.
Beni tekrar koltuk üzerine götüren adam ayakta durmuş şekilde ayağımın birisini  koltuğa koymamı istedi. Ayağımın birisi yerde bir diğeri koltuk üzerinde olacak şekilde arkama geçti. Çapraz şekilde olan bacaklarım arasından yaladığım siki amcık içine sokacaktı. Bu sırada benim heyecandan sesim titrek bir şekilde hadi erkeğim seni istiyorum demekten başka ağzımdan bir kelime çıkmadı. Artık o yaladığım mükemmel yarak amcık içindeydi. Kalın alet amcık içimi doldurduğu için fena şekilde zevk alıyordum. İnleterek beni dükkanında sikiyordu. Uzun zamandır bu şekilde bir sikişme yaşamadığım için, kendimden geçmiş kontrolü adama bırakmıştım. Götümü tokatlayarak arkamda gidip gelen adam, göğüslerimi sıkıyor defalarca boşalmamı sağlamıştı. Sikişme sonrasında kendisi de boşalacağı için, sikini götümün üzerine çıkarmasıyla boşalması bir oldu.