İsmim Murat 30 yaşındayım. Bir nakliye firmasında mal yükleyici olarak çalışıyorum. Eşim Esin 26 yaşında 1.65 boylarında hafif balık etli dolgun göğüs ve kalçalara sahip bir bayandır. Hemen hikayeme geçmek istiyorum.
Karımı çok seviyordum. Onu daha iyi şartlarda yaşatmak içinde k.kartından biraz fazla harcama yapmıştım. Fakat ödeyemeyince bankayla sıkıntı yaşamaya başlamış ve çözüm yolu arıyordum. Çareyi patrondan borç istemekte buldum. Borçla bankayı geçici olarak idare etmiştim fakat bu sefer aldığım borç yüzünden evi geçindiremeyecek duruma gelmiştim. Patron beni yanına çağırıp bunun bu şekilde olmayacağını söyleyip azarladı. Moralim çok bozuktu. Akşam durumu eşime anlatmak zorunda kaldım. Esin ”ben bir konuşayım patronunla belki benim söylediklerimle insafa gelir biraz” dedi. Çaresiz denemekte yarar var diye düşünüp kabul ettim. Patronum Mustafa 46 yaşında göbekli bıyıklı biriydi. 1.75 boylarındaydı. Ertesi gün eşimin dükkana geldiğini gördüm. ”Sen işine bak ben patronunla konuşmaya geldim” dedi. Arkadaki ofisine geçti. O sırada komyon geldi ben malları indirirken eşimi unutmuştum. 1 saat sonra eşimin yanıma geldiğini gördüm. Hemen yanına gidip ne olduğunu sordum. ”Akşam seninle konuşacam bir çözüm yolum var ve bu tek çözüm yolumuz” dedi. 1 saat boyunca ne konuşmuşlardı çok merak ediyordum. Akşam eve gittim. Merak içinde ” 1 saat ne konuştunuz adamla” diye sordum. Salona geçtik eşim karşıma oturdu ve başladı anlatmaya. ” Aşkım patronunun yanına girdiğimde beni çok iyi karşıladı. Durumumuzu anlattım. Patronun da anlayışla karşıladı. fakat bu parayı hibe edemeyeceğini söyledi. Bir çözümü yok mu diye sorduğumda da bir çözüm yolu önerdi. Şimdi anlatacaklarıma sakın kızma mantıklı düşün aşkım.” Ben iyice meraklandım. ” ee anlat çözümü neymiş” dedim. ” Patronun beni çok beğenmiş. Benimle birlikte olmak istiyor. Ancak bu şekilde bankadaki tüm borcumuzu sıfırlayacağını” söyledi. Ben biranda delirmiştim. Küfür üstüne küfür saydırıyordum. Esin beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Karıma bakıp ” sen ne dedin peki?” dedim. ” Yuvamız yıkılsa daha mı iyi aşkım başka yapacağımız bir şey yok. Mecbur kabul ettim. Sen kabul etmiyorsan boşanalım o zaman” dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Eşimi çok seviyordum. Ondan ayrılmayı hiç istemiyordum. Çaresiz ” Sen kabul ediyorsan tamam yapacak birşey yok” diyerek kabullendim. ” Böyle düşüneceğini biliyordum aşkım. Bu yüzden bende ofiste kendimi siktirdim patronuna” dedi. Ben ikinci bir şok yaşıyordum. ” bana sormadan nasıl yaparsın Esin?” dedim. ” Senin kabul edeceğini biliyordum o yüzden yaptım aşkım ama yarın akşam evde rahat rahat yapmak istediğini söyledi. Hatta 1000 TL de para verdi. Al bunu borca yatır aşkım” dedi. Ben meraklanmıştım. ”şunu başından anlat ne oldu ne bitti öğrenmek istiyorum” dedim.
Başladı anlatmaya. ” Aşkım ofise girip durumumuzu anlattığımı söyledim zaten. Ondan sonra böyle bir teklifte bulununca çaresiz kabul ettim. Adam beni arkadaki gizli odasına davet etti. Kapıyı da kilitledi. Odada bir yatak vardı. Ara da uzanıp dinleniyormuş. Ben yatağa oturdum. Gelip yanıma oturdu. Bana sürekli iltifatlar ediyordu. Elini göğsüme atıp okşamaya başladı sonra dudak dudağa öpüşmeye başladık. Biraz öpüştükten sonra sikini çıkarıp ağzıma verdi. Bende yalamaya başladım. Kalın bir siki vardı aşkım. Biraz yalattıktan sonra beni kendi soydu. Çırılçıplak kaldığımda tüm vücudumu okşayıp öpmeye başladı. Amıma inip yalamaya başlayınca bende zevke geldim. Patronun daha fazla dayanamayıp kalın sikini amıma soktu. 15 dk falan sikti beni sonra domalmamı istedi benden bende önünde domaldım. Tekrar amıma sokup 15 dk daha siktikten sonra sikini çıkarıp ağzıma soktu ve boşaldı aşkım” ben hayretler içinde eşimi dinliyordum fakat sikimin kalktığını hissettim. Demek ki benimde hoşuma gitmişti. Ertesi gün patronum geldi. Sabaha kadar doya doya karımı sikti onu da başka sefere anlatırım.