Ben Semih 24 yaşındayım Sarışın renki gözlü ve vucud çalışan biriyim konuyu fazla uzatmıyacam.Ben özel bir üniversitede  güvenlik görevlisi olarak hizmet veriyorum.Güvenlik nedeni ile ne olur ne olmaz diye çalıştığım ünv. ismini vermiyeceğim.Ama ili söyleyebilirim istanbulda tek başıma bekar olarak yaşıyorum.Yaşadığım ve sizinle paylaşacağım bu hikaye okulda öğrenci olan kapalı çarşaflı kız ile aramda geçti ve hepsi yüzde yüz doğrudur.

Daha önceleri sayısını söyleyemiyeceğim kadar kadın dul ve kızla birlikte oldum sikiştim ama ilk defa bir çarşaflı biriyle birlikte olucaktım ki bu benim fantezilerimin en büyüğüydü.Sürekli kimlik kontrolü ile içeri alıyordum insanları ve bu kızın kimliğindeki isim soy isimi aklıma kazıdım ve gece eve gecince facebook araçılığı ile ekledim.
Kızla önce tanışma faslından sonra biraz sohbet ettik daha sonra birgün kimliğini evde unutmuştu içeri almamam lağzımdı ve ben görmezden geldim ve akşam bana teşekkür etti ve daha sonra bir çay ısmarlamak istediğini söyledi teşekkür için.Buluştuk ve okuldan konu açıldı derken ben rektörün odasında görevli olduğumu söyledim oda şakayla karışık bizim notlarıda halledersin dedi.
Bende evet o kadar kolay değil ama halledebilirim dedim, oda gerçekten mi dedi, evet daha önce yaptığımı söyledim,oda kendisinin 3 dersinin krtik olduğunu onlardan geçemez ise ailesinin okuldan alıp evlendireçeğini fakat evlenemeyeceğini cünkü kız dahi olmadığını söyledi ve yardım istedi…
Bende duydum ki kızlık gitmiş acırmıyım. Bende bunun karşılığında bana ne verebileceğini sordum oda herşeyimi hatta kendini bile demesiyle benim gözüm döndü.Ertesi gün rektörlükte görevliydim ve notları halledip mesaj attım işlem tamam diye. Çok geçmecen sms geldi. Akş o zaman kutlama yapalım diye.
İş çıkışı kız ile haberleştik ve kızın yanlız kaldığı eve gittim beni kapıda karşıladı bu sefer üzerinde gecelik vardı bütün hayallerim yerlebir olmuştu suratım asıldı derken kız ne olduğunu sordu bende en büyük fantezimin kapalı bir kız seks yapmak oldunu gibi gibi anlatınca kahkaha basarak sorun olmadığını söyledi ve hemen giyinip geldi.
Geldiği gibi benim yarrak öyle bir kalktı ki pantolonu yırtıcaktı.Birden gözünü sikime dikti ve of baksana şuna diyerek direk eğildi ve eline alıp biraz oynadıktan sonra emmeye başladı bende türbanından tutarak kafasını yönlendiriyordum derken birden ağzına yüzüne ve türbanını boşaldım..
şimdilik hikayem bu kadar tabi gece bu kadar kısa sürmedi ama devamını ikinçi hikayemde anlataçağım mutlaka beni takip edin siteden sizleri seviyorum seks okurları.