Onu görür görmez vurulmuştum çünkü muhteşem bir vücudu vardı. Erkekleri bilirsiniz birçoğu bakımsız bir şekilde gezer fakat bu adam kaslı, yakışıklı ve son derece bakımlıydı onu gördüğüm gibi arzulamaya başlayınca hiçbir fırsatı kaçırmadım ve tanışmak için bir adım attım. o da zaten hemen bana karşılık verdi ve biz bununla sahilde tanıştık. Tanıştığımız gün bir şeyler içmek için bir bara gittik ve bar çıkışı ilk cinsel beraberliğimizi yaşadık. Aslında benim ilk amacım sevgili olmaktı fakat adam öylesine azgın ve ateşliydi ki ona karşı koyamıyordum. Birden kendimi bir fuckbuddy ilişkisi içerisinde buldum. 15 gün boyunca onunla cinsellik yaşamıştım evet her günü dolu dolu geçirmiştik ve gerçekten tatilimin nasıl geçtiğini anlamamıştım hatta beraber kaldığımızda sabaha kadar hiç uyumadan sadece sevişmiştik ve muhabbet etmiştik.

Çok güzel günlerdi neyse ben İstanbul’a döndükten sonra da biz görüşmeye devam ettik fakat sevgili gibi değil anlattığım gibi sadece fuckbuddy olarak görüşüyorduk. Ne zaman beni arzularsa arıyor ve gelip beni kendi evimde becerip gidiyordu. Açıkçası bu durum benim de artık işime geliyordu çünkü bir erkeğin bütün sorumluluğunu almak, aynı evde yaşamak ya da sevgili gibi takılıp kısıtlamasına yol açmak artık kaldırabileceğim şeyler değildi. Bundan dolayı böyle sadece sevişmek için olması benim için de iyiydi.

Fakat bir yandan da onu kaybetme korkum vardı ya benden sıkılırsa, ya bir daha gelmezse diye korkuyordum ve bana geldiğinde çok güzel performans sergiliyordum. Ona bütün deliklerimi sundum ve beni hem anal hem oral hem de vajinal becermesini sağladım. Benden çok keyif aldığı belliydi ayrıca yer sıkıntımız olmuyordu evimde istediği zaman kalabilirdi. Her neyse yine böyle sıradan bir gün beni aradı ve akşam geleceğini söyledi ben de tabii ki dedim ve hazırlanmaya başladım. Hemen banyoya girip bir duş aldım ve ona güzel bir sofra kurdum geldi dudaklarımdan öpmeye başladı ve yemek yemeyeceğim sadece beni çok özlediğini söyledi. Uzun öpüşmeler sonrasında beni direk yatak odasına götürdü.

Yatırdıktan sonra üzerimi soymaya başladı tamamen çırılçıplak kalınca o da soyunda ikimizde çıplaktık ve hemen ağzını kadınlığıma götürdü. Beni yalıyordu bu işe zaten çok iyi biliyordu, ben de güzel anların keyfini çıkarmak için gözlerimi kapattım ve çok keyif alıyordum. Sonra birden bana grup seks için ne düşünüyorsun dedi, hemen kafamı kaldırıp ona baktım ve hala yalamaya devam ediyordu sanki hiçbir şey söylememiş gibi. Ben de daha önce hiç yapmadım bilmiyorum dedim yatağımıza bir kadın getireceğim ve seninle sevişecek emin ol muhteşem olacak dedi. Peki ya sen de sevişecek misin onunla dedim, hayır ben dokunmayacağım sadece seni tatmin edeceğiz dedi. Zaten ben seninle çok keyif alıyorum böyle bir şeye gerek var mı diye sordum, sadece bir şans ver emin ol ki çok sevecek ve çok keyif alacaksın kaybedecek hiçbir şeyin yok dedi. Ben de peki sana güveniyorum dedim ve biz sevişmemize devam ettik.

Beni yalaması bittikten sonra hemen o koca penisini vajinama soktu ve sert şekilde becermeye başladı zaten buna bayılıyordum. Ben de bu darbelerin tadını çıkarıyordum sonra hemen beni arkaya çevirdi ve yüzüstü yatırarak kalçamdan içeri girdi. Anal seksi çok seviyordu ve kalçama hiç dayanamıyordu arkamdan içeri girmesi gibi boşalması bir oldu. Sonra yanıma geldi beni uzun uzun öptü ve yarın görüşürüz dedi. Hemen mi gidiyorsun dedim, evet dedi ve giyinerek yanımdan ayrıldı. Yarın nasıl olacaktı, daha önce hiçbir kadınla sevişmemiştim, ben bunları düşünmekten o gece uyuyamadım. Ayrıca üçlü yapacaktık gerçekten nasıl olacaktı bilmiyordum. Ertesi gün akşam oldu ve telefonum çaldı çok heyecanlıydım. Zaten kendimi hazırlamıştım evim de hazırdı arayan oydu.

Birazdan evde olacaklarını söylüyordu ben de beklemedeyim dedim daha sonra kapı çaldı ve yanında çok güzel bir kadın vardı onu görür biraz kıskanmadım desem yalan olur çünkü benim seks arkadaşımın yanında duruyordu acaba onlarda sevişiyor muydu? Neyse kadın içeri geldi ve tam girerken benim dudaklarıma ufak bir öpücük kondurdu, kalbim adeta yerinden çıkacaktı. Daha önce hiçbir kadınla öpüşmemiştim sonradan sevgilim dudaklarımı uzun uzun öptü ve içeri geçtiler. Konuşmaya başladık kadına lezbiyen misin diye sordum hayır biseksüelim dedi yani erkeklerle sevişiyordu acaba benimkilerde yatıyorlar mıydı? Bunu onlara da sordum hayır sadece buraya seni mutlu etmeye geldim dedi. İçten içe mutlu olmuştum açıkçası sonra kadın ayağa kalktı ve haydi başlayalım dedi. Benim elimden tutarak yatak odasına götürdü benimki de arkamızdan geliyordu.

Sonra kadın beni yatağa oturttu ve bacaklarımı araladı üzerimi soyduktan sonra direk kadınlığıma yumuldu. İçinde olduğum anlara inanamıyordum. Hemen sevgilime baktım o da bizi izliyor ve gülümsüyordu. Sonra yanıma geldi ve dudaklarımı öpmeye başladı, memelerimi yalıyordu. Bir kadın altımda beni yalarken sevgilim de vücudumu öpüyordu. Kendimi çok kasıyordum açıkçası çok da keyif alamıyordum çünkü nasıl olacak diye düşünüyordum. Sonra sevgilim alta geldi ve beni yalamaya başladı kadın da dudaklarımı öpüyordu tam tersi yer değiştirmişlerdi.
Dudaklarımı öperken beni de yalamak ister misin dedi, ben de hayır diye cevap verdim çünkü gerçekten buna hazır değildim. Tamam dedi ve çantasından bir tane vibratör çıkardı nasıl yani dememe kalmadı benim sevgilimi oradan kaldırarak vibratörü içime soktu.

Önce yavaş yavaş davrandı sonra da hızlı şekilde beni becermeye başladı. Bu yapay penis açıkçası hoşuma da gitmedi değil artık keyif almaya başlamıştım. Sevgilim ise boynumu emiyor dudaklarımı öpüyor memelerime dil atıyordu. Kadın beni vajinal olarak becerirken oda G noktasını deliyle yalıyordu. Prensesler gibi hissediyordum hem bir kadın hem de bir erkek beni mutlu etmeye çalışıyordu. Daha sonra daha sevgilim tost olmak ister misin dedi gözlerim yerinden çıkacaktı gerçekten mi dedim evet dedi ve hemen beni domalttı. Kadın alt taraftan vajinama vibratörü sokarken sevgilim de kalçamın arkasına geçti bile ve içimi becermeye başladı. İkisi de aynı hareketlerle bunu yapıyorlardı ve ben adeta havalara uçuyordum.

Aralarında tost olmuştum kadın arada sırada memelerimi de yalıyordu her tarafımdan uyarılıyordum, hemen zaten birkaç dakika içinde orgazm oldum. Sonra bunlar devam ettiler sevgilim boşalana kadar beni arkadan becermeye devam etti. Boşalınca arkamdan çekildi fakat şimdi sıra kadındaydı bu sefer ben vibratörü aldım ve ona sokmaya başladım. Sevgilim ise bana bakıyordu belki de o da kadının analını doldurmak istiyordu fakat böyle bir şeye asla müsaade edemezdim. Ben kadını becerirken bir yandan da kadınla öpüşüyordum çünkü çok hoşuma gitmişti. Gerçekten çok güzel bir kadındı sonra birden kendimde o cesareti buldum ve kadının vajinasını yalamaya başladım. Birkaç dil darbesinden sonra zaten o da orgazm oldu ve üçümüzde yatağa uzandık. Muhteşem anlar yaşamıştık ben ortalarındaydım onlar da iki yanımdaydı, yaşadığım anlara inanamıyordum. Bu hayatımda ilk ve tek oldu. Gerçekten güzel bir fantezi yaşamıştım ve onu da burada anlatmak istedim.