On senelik evli 45 yaşında bir adamım karım da 40 yaşında ve evlenmeden önce de cinsellik yaşıyorduk yani çok uzun yıllardır beraberiz birbirine sadık olan nadir çiftlerdeniz fakat bir süre sonra aynı kişiyle yaşanan cinsellik insanı sıkabiliyor. Karım da ilişkimize heyecan getirmek için bana bir oyun oynamış şimdi size onu anlatmak istiyorum. Telefonuma bir mesaj geldi saat dokuzda bir otel adı vermiş burada buluşalım diye karımdan gelmişti mesaj, ben de aradım fakat dönmedi ve mesajlarıma karşılık vermedi. Biraz merak ettim ne oluyor diye anlamaya çalıştım fakat gerçekten ne olduğunu anlamadım.

Acaba başı belada mıydı daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı neyse o saati zor ettim ve tam dediği saatte otele gittim. Resepsiyondaki görevliye ismimi söyledim karımın adını söyledim ve bana direk bir oda numarası söyledi ben de çıktım. Odanın kapısı hafif aralıktı ve kapıyı açıp içeri girmemle şok oldum. Yatakta sarışın bir kadın sadece iç çamaşırları ve jartiyer ile uzanmış bana bakıyordu. Odanın her tarafı kırmızı güllerle kaplıydı ve kadın yatağa zincirle bağlanmıştı bana gülümsüyordu. Gerçekten su gibi güzelliğe sahip bir kadındı, uzun sarı saçları, mavi gözleri ve incecik fiziği beni çok heyecanlandırmıştı fakat burada ne işi vardı karım bana mesaj atmıştı nasıl böyle bir şey olabilirdi hiçbir şey anlamıyordum.

Hemen kadına Türkçe olarak karım nerede diye sordum oda bana Rusça bir şeyler söyledi. Rusçam yoktu bu sefer İngilizce bir şeyler söyledim fakat onunda İngilizcesi yoktu. Baktım ki anlaşamıyoruz hemen telefonu tekrar çıkardım ve karımı aradım. Fakat telefon banyodan çalmaya başladı ne oluyordu böyle? Sonra karım elinde telefonla banyodan çıktı onun da üzerinde sadece iç çamaşırları vardı gördüğüm manzara karşısında dilim tutuldu iki kadın benim iç çamaşırlı şekilde bekliyordu. Ne oluyor dememe kalmadı geldi ve anın tadını çıkar sana güzel bir sürpriz yapmak istedim dedi. İnanamıyordum benim karım ne yapmıştı böyle? Bir Rus kadın mı ayarlamıştı biz üçlü mü yapacaktık?

Sen ciddi misin hayatım, sadece üçümüz mü diyebilirdim, başını evet anlamında salladı, o anda gerçekten çok mutlu olmuştum bana hayatımın en büyük kıyağını yapmıştı. Çünkü karımdan başka hayatımda hiç kimse olmamıştı bu yaşıma kadar sadece tek bir kadınla olmuştum ve ona hep sadıktım ve bunu o da bildiği için bana böyle bir güzellik yapmıştı. Ne yapacağımı bilmiyordum sonra karım beni yönlendirmeye başladı. Elimden tuttu ve yatağa doğru götürdü benim başımı kadının başına doğru yaklaştırdı ve öpüşmemizi sağladı. Kadın beni azgın şekilde öpüyordu ben ise hala çekiniyordum çünkü karım yanımızdaydı nasıl olacaktı? Sonra karıma döndüm baktım ve bana gülümsüyordu her ne olacaksa olsun diyerek ben de

Rus kadını öpmeye başladım. Rus’un elleri kelepçeliydi ve yatağa bağlıydı beni öpüyordu sonra karım bizi ayırdı ve beni soymaya başladı çırılçıplak kalmıştım zaten ereksiyon halindeydim, bu Rus güzele hangi erkeğe karşı koyabilir ki? Sonra karım Rus güzelin iç çamaşırını çıkardı kaymak gibi vajinası önümdeydi, kafamı tekrar kadının önüne yaklaştırdı ve yalamamı sağladı. Ben de kadına dil atıyordum Rus inliyordu, karım ise sadece izliyordu. İkisi de son derece rahattı ne olduğunu bilmiyordum sadece ben şaşkındım. Sonra karım beni oradan kaldırdı ve dudaklarımı öpmeye başladı. Rus kadının vajinasını yalamıştım karım ise dudaklarımı öpüyordu. Bu imkânsızdı, şu anları rüyamda görsem inanmayacağım bir şey oldu karım gözlerimin içine baktı ve kadının dudaklarını öpmeye başladı. Sonra ne mi oldu karım aşağı indi ve Rus kadının vajinasını yalamaya başladı.

Gerçekten bu anları rüyamda görsem ihtimal dahi vermezdim. Kadınlar birbirini yalıyordu sonra karım beni tekrar yaklaştırdı ve kadının içine girmemi sağladı. İşte içindeydim ve Rus güzeli beceriyordum. Karım da Rus’un yanına gitmiş dudaklarını öpüyor memelerini yalıyordu. Sonra bir anahtarla kadının kilidini açtı ve kadınla ateşli şekilde öpüşmeye başladılar. Ben ise resmen çıldırdım ve sert şekilde kadını becermeye başladım kadın bir yandan inliyor bir yandan da karımın dudaklarını emiyordu. Daha sonradan karımın memelerine dil atmaya başladı karım Rus’un Üzerine çıktı ve vajinasını ona yalatmaya başladı. Nasıl bir yerdeydim ben böyle gözlerime inanamıyordum. Karımın kalçaları bana dönüktü daha önce benimle anal seks yapmayan kadın şu anda vajinasını başka bir kadına yalatıyordu.

Bu görüntüye daha fazla dayanamayacaktım ve Rus’un içine boşaldım. Hemen yan tarafa geçtim ve uzandım bu iki kadın sevişmeye başladı gözümün önünde birbirlerini yalıyor dil atıyor ve birbirlerini parmaklıyorlardı. Karım inliyor Rus onu parmaklarken o da dudaklarını öpüyordu, gerçekten muhteşem anlardı ve ben de tekrar ereksiyon oldum. Rus güzeli bu sefer domalttım arkadan girmek istiyordum girebilir miyim dedim. Karım Rusça kadına çevirdi ve o da evet demiş hemen domaldı. Kalçalarının içine girdim, kalçası daracıktı. Karım da bizi izliyordu bir yandan da arada sırada gelip bir beni bir de rus güzeli öpüyordu sonra tekrar Rus güzelin üzerine çıktı ve vajinasını ağzına dayadı. Rus güzeli karımı parmaklıyor vajinasını yalıyordu. Ben de Rus’un götünü sikiyordum muhteşem anlardı, porno filmlerde bile böyle bir görüntü görmemiştim. Sonra karımı da becermek istedim ve onu da Rus un altına koydum karımın vajinasına sert bir şekilde giriş yaptım benim girmemle çığlık atması bir oldu böyle sertlik beklemiyordu fakat benim adeta gözüm dönmüştü.

Karımı vajinasından beceriyordum içinden çıkıp tekrar Rus’un götüne giriyordum. İki kadın da önümdeydi ve muhteşemdi. Birkaç dakika daha devam ettikten sonra tekrar boşalacaktım aslında hiç boşalmak istemiyordum sabaha kadar burada bu iki kadını becermek istiyordum, muhteşem haz alıyordum. Fakat hiçbir erkek bu görüntü karşısında gerçekten dayanamaz hayatımın en erken ikinci boşalmasını da Rus’un götünün içinde tekrar yaşadım. Ben boşaldıktan sonra karımla Rus tekrar öpüşmeye başladılar bu sefer karım Rus’un vajinasını yalıyor onu parmaklıyordu. Rus’ta zaten iyice keyfi gelmişti ve çığlıklara atarak boşaldı. Karımı başka bir kadınla sevişirken görmek inanılmazdı, bunu hayal edemezken birden izlemiştim. Üçümüz yatakta kıpırtısız bir şekilde yatıyorduk karım gülümsüyordu.

Daha sonra Rus kadını otelden gönderdik ve karımla baş başa kaldık. Ne yaptın sen böyle dedim ilişkimize heyecan katmak istedim dedi. Gerçekten muhteşemsin dedim ve onu öptüm orada bir posta daha attık. İlişkimize gerçekten heyecan gelmişti sonra karım onunla anal seks yapmama da izin verdi ve ara sıra hala üçüncü bir kadını yatağımızda ağırlıyoruz. Artık çoğu zaman buna gerek bile kalmıyordu çünkü karıma tekrar âşık oldum. O da bana hem vajinasını hem arkasını sunarak mutlu ediyor, hiçbir cinsel problemimiz kalmadı birbirimizi deliler gibi seviyor ve sevişiyoruz.