Ben bekâr bir erkeğim 35 yaşındayım amcamın oğlu da otuzlu yaşlarının başında 3-4 yıllık evliliği vardır, karısını sadece düğünde görmüştüm. Daha sonradan onların bulunduğu şehre gittim bu arada ben yurtdışında yaşıyorum ve amcanın Türkiye’ye gelerek amcamın oğlunun evine misafir oldum zaten beni çok çağırıyorlardı, buralarda işim de olunca gelirken onlara çocuklarına ve karısına hediyeler aldım. Sonuçta evlerinde bir hafta kadar kalacaktım yük olmak istemediğim için karısına iyi bir marka çanta, makyaj malzemeleri, parfüm getirdim ve sanırım kadının bunlar başını döndürdü. Çünkü amcamın oğlu evde yokken kadın bana açık açık bir şekilde kur yapmaya başladı. Yanlış anlıyorum sandım çünkü birbirlerini çok severek evlenmişlerdi hatta aşkları ailede konu olmuştu amcamın oğlunu annesi istemediği halde çok büyük kavgalarla evlenmişlerdi, bunlardan dolayı yanlış anladığımı düşündüm fakat kadın açık bir şekilde tüm cesaretiyle bunu yapmaya başlayınca anladım ki benimle yatmak istiyor.

Bir gün amcamın oğlu işe gitti ben de kahvaltıdan sonra dışarı çıkacaktım ve İstanbul’u gezecektim hazırlanmaya başladım tam evden çıkıyordum ki bana gitme bugün beraber kalalım dedi. Ben de nasıl yani gideyim biraz gezeyim dedim kal işte bak sana bir sürprizim var dedi ve gözlerimin içine baktı, ben de artık anladım ki bu kadın kendini bana siktirtecek.Aslında bunu amcamın oğluna yapmak istemezdim fakat ben onu yapmasam başkasına yaptırır öyle azgın bir kadındı. En azından ben zevk alırım diye düşündüm ve dediği gibi salona geçerek oturdum. İçeri gitti bir süre gelmedi ben de meraklandım ne oluyor diye bir gittim yatak odasında sadece sutyen ve kilotla yatağa uzanmış beni bekliyor onu görünce şok oldum. Sonunda gelebildin sana sürprizimi beğendin mi dedi, ben de nasıl olur nasıl olacak falan gibi bir şeyler kekeledim, fakat güzel vücudu dikkatimi çekti.

Çocuk doğurduğu halde son derece güzel bir vücudu vardı zaten henüz daha 20 li yaşlarında olan bu bembeyaz tenli, siyah saçlı, dolgun vücut hatları olan, büyük memeleri ve kalçaları olan bu kadına hayır demek gerçekten çok zordu. Prezervatif var mı diye sordum var sen gel yanıma dedi ayağa kalktı beni elimden tuttu yatağa doğru çekti. Gerçekten çok heyecanlanmıştım aslında bu kadınla sevişmeyi hiç düşünmediğim halde birden böyle olaylar gelişince hemen o heyecanla ereksiyon olmaya başladım. Ayrıca sıcacık çok güzel bir dokunuşu vardı önce omuzlarıma dokundu daha sonradan sırtıma dokunmaya başlarken iyice yakınlaştık ve dudaklarımız birleşti. Öpüşürken ben de onun vücudunu okşamaya başladım. Bir ara sadece öpüştük ve birbirimizin vücudunu okşadık.

Bu halde yaklaşık 5 dakika kadar kaldıktan sonra benim tişörtümü çıkardı ve pantolonumun kemerini çözdü, ben de hemen hepsini üzerimden çıkardım. Zaten o iç çamaşırlı haldeydi kadını yatağa uzandırıp kilodunu da çıkardım kaymak gibi amına direk gömülerek yalamaya başladım. İyice ıslanmıştı amı alev alev yanıyordu.Ben aşağıda onun klitorisini emerken o da saçlarımı okşuyor başımı iyice bastırıyordu. Baktık böyle olmayacak hemen iki parmağımı ona sokmaya başladım. Üst tarafta klitorisini emerken alt tarafta onu parmaklarken inlemeye başladı, çok keyif aldığı belliydi. Ben de onun inlemeleri ile daha da keyfe geldim ve artık daha fazla uzatmayacağımı anladım hemen prezervatifi aldım kendime taktıktan sonra kadının üzerine çıktım ve sıcacık amına giriş yaptım.

O kadar ıslanmıştı ki zevk suları direk yatağa akmaya başladı ben de hızlı bir şekilde onu becerirken üstünde hamleler yaparak pompalamaya başladım. Bir yandan da dolgun memelerini yalıyordum. Sonra kalkıp dudaklarını öptüm misyoner pozisyonunda bir 5 dakika kadar seviştikten sonra kadını hemen yan çevirdim ben de arkasına geçtim ve yine pompalamaya başladım. Kadının inlemeleri çok artmıştı orgazm olmaya yakındı, bunu hızlandırmak için hemen elimi ön uzattım klitorisini okşadım o anda orgazm oldu. Artık seks suları iyice akınca ben de dayanamadım ve bu pozisyonda titreyerek kadının içine boşaldım. Sonra içinden çıktım prezervatifi de çıkardım.

Yatakta bir süre daha takıldık arkadan da veriyor musun diye kulağına fısıldayınca döndü güldü ve neden olmasın dedi. O halde dışarı çıkmıyorum bugün tüm gün yatakta takılalım nasıl olur dedim, bence harika olur dedi ve beni yine öpmeye başladı.Daha önce hep alman kadınları anal yapmıştım ilk defa bir Türk kadını götünden sikecektim beni aldı bir heyecan. Direk olaya girmek istiyordum fakat kadını öncesinde biraz ısıtmam gerekiyordu. Hemen yine aşağı indim ve amını yalarken daha da aşağı inerek göt deliğini de ıslatmaya başladım. Dilimi götünün içine sokarken iyice ıslanmaya başladı. Hemen parmağımı ağzımın içine götürdüm iyice ıslattıktan sonra önce bir parmağımı götünün içine sokmaya başladım daha sonra iki parmağımı sokarak hamleler yapmaya başladım ve göt deliğini iyice açtığıma emin olduktan sonra hemen bir krem aldım önce kendi penisime ve daha sonra kadının götüne sürdüm.

Kadını sırt üstü uzandırdım bacaklarını arkaya doğru kafasının oraya attım ve götü tam önemdeyken giriş yapmaya başladım. Bir hayli zor şekilde giriyordu demek ki benim amcaoğlu götü pek kullanmıyordu. Oysa bu kadın benim olsa onu götünden her gün sikerdim. Daracık götüne girdiğim gibi iyice azdım ve gözüm döndü kadını götünden sert bir şekilde becerirken o da bir hayli inliyordu. Hem acı çekiyor hem zevk alıyordu ben onun götünü pompalarken eğildim dudaklarını öptükten sonra kadını hemen ayağa kaldırdım ve domalttım. Ben de ayağa kalktım arkasına geçtim yine şakşak sesleri eşliğinde götünden sikmeye başladım. Bu hale bir 5 dakika kadar dayanabildim keşke sabaha kadar enerjim olsaydı ve dayanabilseydim de onu böyle sikseydim.

İnanılmaz bir keyif almıştım amcaoğlunun karısı tam bir seks bağımlısıydı ve bu kadın çok hoşuma gitmişti onu götünden siktikten sonra hemen boşalacağımı anlayınca içinden çıktım, kadının elini tuttum önüme doğru çektim oturtarak ağzına sikimi vererek hamleler yapmaya başladım. Birkaç kere git gel yaptıktan sonra yüzüne akıttım ve cim cif yaptık. Gerçekten bu kadar keyif alacağımı ben de tahmin etmemiştim evet güzel bir kadındı fakat böylesine yatakta marifetli olması ona ekstra bir güzellik vermişti.

Sonra bir posta daha attık artık akşamüzeri olmak üzereydi hemen banyoya gittim duş aldım, hiçbir şey olmamış kadını bütün gün becermemişim gibi oturdum. Amca oğlu gelince biraz pişmanlık hissetmedim değil, bir kaç gün sonra ülkeme geri döndüm bir daha Türkiye gidip onu tekrar becermek için gün sayıyorum. Buraya Almanya’ya geldikten sonra birkaç tane kadınla da beraberlik yaşadım fakat amca oğlunun karısı kadar bana keyif vermediğini fark ettim. O kadında farklı bir şey vardı özellikle götten veren Türk kızını bulunca sanırım çok etkilendim.