Dayımlar köyde oturuyor ve benim oturduğum şehre 10 saat mesafe var. Babamların arsa işi olunca ben de köye gitmek zorunda kaldım. Açıkçası gitmeyi hiç istemedim çünkü köy hayatından pek haz etmem fakat dayım hem çok ısrar etti hem de ‘gel buraları gezersin yeğenim’ deyince babamın da ısrarları nedeniyle köye gitmek zorunda kaldım. Dayım benden 15 yaş büyük karısı da benden on yaş büyüktür. Kendisine abla diye hitap ederim. Ben gittiğimde yasemin abla güzel yemekler hazırlamıştı ve köy evlerinde beni iyi bir şekilde ağırlamaya çalıştılar. Gerçekten memnun kalayım diye ellerinden gelen her şeyi yaptılar ben de onlara teşekkür ettim ve mahcuptum. Dönmeye artık son iki gün kalmıştı dayım tarlaya gitti biz de yasemin abla ile evde kaldık.

Gerçekten o ana kadar kadının bana olan ilgisini hiç fark etmemiştim çünkü çok normal davranıyordu. Odada oturmuş telefonla uğraşırken dayımın karısı yasemin abla içeri geldi ve bana kahve içer misin diye sordu. Ben de zahmet olmayacaksa içerim abla dedim, mutfağa gitti geldi. Döndüğünde kadının bakışlarında bir değişiklik vardı fakat gerçekten hala anlamadım ve ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. Kahveyi hemen yanıma bıraktı ve karşıma oturdu. Neden böyle yanımda oturduğunu anlamamıştım fakat tabii ki ona soramadım, ben kahve içmeye başladım o da karşımda gözlerini bana dikmiş beni izliyordu. Hayırdır yasemin abla bir sorun mu var dedim, yok çok yakışıklısın dedi.

O anda şok oldum ne diyeceğimi bilemedim sağ ol falan diye bir şeyler geveledim. Sonra bana sen beni beğeniyor musun diye sordu, ben de tabii ki çok hoş kadınsın dedim, fakat bir hayli utanıyordum, o halde istersen tadıma bakabilirsin dedi, sen ciddi misin yasemin abla cevabını verince yanıma doğru yaklaştı elimi tuttu ve memesinin üzerine koydu. Ellerim ayaklarım titriyordu ne yapacağımı bilemez halde ben de ellerim memesindeyken öylece durdum. Sonra ya dayım gelirse dedim, o da akşamdan önce gelmez merak etme dedi, yine de gönlün rahat olsun dedi kalktı kapıyı kilitledi. Sonra tekrar yanıma gelerek elimi aynı biraz önceki gibi memesine koydu ve haydi beni sik eminim ki çok güzel sikeceksin dedi o anda bana bir azgınlık geldi çünkü kadın benden on yaş büyük olmasına rağmen bembeyaz tenli, yeşil gözlü, son derece güzel bir kadındı fakat dayımın karısı olduğu için ona gerçekten hiç o gözle bakmamıştım fakat şimdi karşımda benden onu sikmemi istiyordu buna karşı koymak çok zordu.

Yavaş yavaş memesindeki elimi hareket ettirmeye başladım ve memelerini okşadım. Daha sonradan belini tuttum kendime doğru çektim ve kadını üzerime alarak yerde uzanarak öpüşmeye başladım. Deliler gibi öpüşüyorduk sonra ben onu yerini aldım, kadının üzerine çıktım ve sikimi ona değdirmeye başladım. Önce boynunun etrafını öptüm sonra dudaklarına tekrar çıktım ve üzerindeki kazağı çıkararak memelerini okşamaya başladım. sutyenini çıkardıktan sonra küçük fakat diri memelerini öperken hemen eteğini de sıyırdım ve altındaki kilodu çıkardım. Kendim de çok hızlı bir şekilde soyunarak çırılçıplak kaldım, kadın da sadece bir etek vardı ve hemen üzerine doğru gelerek kadının ağzına sikimi dayayarak yalamasını sağladım.

Demek ki benden onu iyi bir şekilde sikmemi istiyordu o halde ona yapacaklarıma razı olacaktı. o yerde uzanırken ben ağzının üzerine oturmuş hamleler yaparak ağzının içini becerdim. Bir ara öğürdü fakat umurumda değildi şimdi onu erkeğe doyuracaktım. Demek dayım seni doyuramıyor öyle mi diye tekrarlayıp dururken ağzın içini sikmeye devam ettim. Artık gözüm dönmüş gibiydi bu güzel kadını altımda parçalamak istedim ve hemen ağzına birkaç gelgit yaptıktan sonra eteğini tamamen sıyırdım ve yanına uzanarak iki parmağımı içine sokarak parmaklamaya başladım. Dudaklarını ısırırken alttan onu parmaklıyordum kadın da inliyor, ohluyordu. Fakat hard sekse bayılan bir erkek olarak onu bu şekilde sikecektim. Birkaç parmak darbesinden sonra hemen tekrar üzerine çıktım ve iyice sulanmış olan amına giriş yaptım.

Bacaklarını ayırdıktan sonra pompalamaya başladım ve şakşak sesleri eşliğinde altımdaki yasemin ablayı sikerken o da kendini bana dayayarak ohluyordu. Kadından öylesine zevk suları aktı ki her taraf sırılsıklam oldu ben de baktım orgazm olması yakın onun amını becerirken başparmağımı klitorisine koydum ve okşamaya başladım. Diğer elimle de memelerini okşayarak her tarafından uyardım. Tam tahmin ettiğim gibi bir veya iki dakika içerisinde o haz noktasına ulaştı ve çok yoğun bir şekilde orgazm oldu. Kadın orgazm olurken titredi çığlıklar attı ve bu durum çok hoşuma gitti. Ben de onun inlemelerini daha fazla dayanamadım ve içine akıtayım mı diye sordum, olur anlamında kafa sallayınca üzerine uzandım dudaklarını ısırırken içine boşaldım.

Tam üç aydır hiçbir kadınla beraberlik yaşamamıştım ve zaten çok azgın durumdaydım yasemin abla da içimdeki uyuyan şeytanı uyandırdı ve daha yeni boşalmış olmama rağmen bir posta daha atmak için kendimde o gücü buldum. Yanımda uzanan kadının tekrar amını okşayarak zevke getirmeye başladım, o da beni öpüyor ve sırtımı okşuyordu. Sonra ben onun amına parmaklarımı sokarak yine zevke getirmeye çalışırken o da benim penisi tutarak sıvazlamaya başladı. İkimiz birbirimizi zevke getirmeye çalıştık ve başarılı da olduk. Çok kısa bir süre içerisinde benimki yine kocaman oldu ereksiyon olunca bu sefer yasemin ablayı ayağa kaldırdım duvara yüzüstü döndürdüm ve hafif dizlerini kırmasını söyleyerek domalttım ve doggy pozisyonunda içine girerek becermeye başladım.

Sanırım bir 5 dakika kadar yasemin ablayı bu pozisyonda becerdim ve kalçalarına şaplaklar atarak onu sikerken o da inliyordu. Ben de onun kalçalarını okşuyor şaplaklar atıyordum. Artık zamanım iyice azalmıştı, dayımın eve gelmesi yakındı ve akşam oluyordu. Fakat bir dahaki gelişimde onu götünden becermeye kendi kendime söz verdim bu zevki de kendime yaşatacaktım. Daha sonradan onu yere sırt üstü yatırdım ve sikimi ağzına koyarak ağzın içini becermeye başladım. Birkaç saniye içinde beni iyice keyfe getirince ağzından çıkarak yüzüne cim cif yaptım.Bu sefer boşalmam daha kısa sürmüştü ve kadın orgazma ulaşamamıştı, ben de hemen onun bacaklarını ayırdım ve aşağı inerek amını yalamaya başladım.

İki parmağımı içine soktuktan sonra klitorisine inerek emdim arada kalkıp gözlerine bakıyordum ve nasıl zevk aldığı yüz ifadesinden belliydi. İki parmağımla onu becerirken dil darbeleri atarak daha çok zevke getirdikten sonra yasemin abla 10 dakika sonra yine çok yoğun bir şekilde orgazm oldu. Dayımın gelmesine az bir süre kalmıştı hemen kalktım bir banyo yaptım ve toparlandım. Yasemin abla da hiçbir şey olmamış gibi mutfağa gitti yemeği yapmaya başladı bir daha aramızda hiç bu konunun lafı geçmedi ve ben evime döndüm. Fakat en kısa zamanda bir daha köye gidip dediğim gibi yasemin ablayı arkadan becermenin hayalini kuruyorum ve bunu da mutlaka yapacağım kendi kendime söz verdim.