Merhabalar, Ben 25 yaşındayım ve seks konusunda pek tecrübe sahibi biri değilim. Pek sosyal ve özgüven sahibi biri olamadığım için şimdiye kadar yapmış olduğum seks sayısı fazla değildir. Zaten olanlar da benden ziyade karşı tarafın isteği üzerine gelişmiştir. Üstelik şimdiye kadar bulunduğum ortamlarda genelde hep yaşı küçük olan kişi ben olduğum için, çevrem beni sevimli, tatlı vs. olarak nitelendirir. Kimse seksi ya da yakışıklı demez benim için. Fakat burada okuduklarım gibi ilginç diyebileceğim bir seks hikayesi geçti başımdan. Bu yüzden bunu sizle paylaşmak istedim.
Biz iki kardeşiz ve benden 5 yaş büyük bir ablam var. Doğal olarak çocukluğum boyunca evimiz hep ablamın arkadaşları ile doldu taştı. Bu durum hala devam eder, ablamın arkadaşları hala çok sık bir şekilde bize gelir ve beni küçüklüğümden beri tanıyan arkadaşları beni çok sever. Ben de şimdiye kadar onlara bir saygısızlık yapmış değilim. Ablamın en yakın arkadaşlarından biri de Arzu adındaki bir kız. Bu kız ablamın liseden arkadaşı olduğu için çocukluğumu bilir ve ailecek oldukça yakın sayılırız. Arzu geçen sene 2 senelik sevgilisi ile evlenme kararı aldı. Şimdiye kadar kötü hiçbir şeyini görmediğimiz bu kız, kendisinin evde kaldığını düşünenlere inat evlenmeye karar verdi. Çünkü düşünce olarak evliliğe karşı olan bir insandı.
Geçen sene, yani benim 24 yaşında olduğum dönemde Arzu’nun isteme, nişan gibi şeylerin koşuşturmacasına girdik. Ablam en yakın arkadaşı olduğu için sürekli her anında yanında olsun istiyordu. Ailelerin tanışması, sözü, nişanı, kıyafet alışverişi, aklınıza gelebilecek her süreci. Evlenmelerine 1,5 ay kala Arzu, ablam ve birkaç arkadaşları daha son kez bekar olarak tatile çıkmak istediler. 3-4 günlüğüne Antalya’ya gidip, butik bir otelde tatil yapıp dönme planlarına beni de şoför olarak dahil ettiler. Ablam ve 3 kız arkadaşı ile birlikte Antalya’da tatil planı içimi ısıttı. Ablam dışında 3 kadınla tatile çıkma fikri birden libidoma etki etti. Bir süre kafamda tatil fantezileri döndü durdu. Fakat benim için sıkıntı şuydu; ablamın arkadaşları benim çocukluğumu bildiği için kimsenin gözünde ideal erkek ya da partner değildim. Yine de insan kafasındaki fantezileri görmezden gelemiyor.
O zamanlar babamın da desteğiyle kendime ikinci el ama temiz bir Ford Fiesta almıştım. Kadınlar 3-4 günlük tatil için kocaman birer valiz hazırlamışlar, zar zor arabalar sığdırdık ve çıktık yola. Ablam, uyumamı engellemek için ön koltuğa oturdu, Arzu ve diğer kızlar da arkaya doluştular. Artık yorulduğumu hissettiğim noktada bir dinlenme tesisinin yakınına çekip uyumaya karar verdik. Durup, koltuğumu biraz arkaya yaslayıp uyudum. Ama gözlerimi kapattığım an aklıma kızlarla dolu bir arabada olduğum gerçeği girdi. Biraz gözlerimi aralayıp arkaya baktığımda birbirinin omuzunda yatan 3 tane kız olduğunu görüp gülümsedim. Gözlerimi tekrar kapatmadan önce kızların kısa şort ve eteklerinin altından bacaklarına bakmak istedim. O an bir ses duydum “Murat!”. Korkuyla kafamı çevirdiğimde ablamı gördüm, beni çok pis yakalamıştı. “Ne yapıyorsun” diye sorunca, önce biraz geveledim, sonra da “nerede uyuduğumu unuttum bir an korktum”. Ablam tabi ki bu kadar kötü bir yalana inanacak biri değil, ama hiçbir şey demedi. Gün ışımaya başladığında da uyanıp bir şeyler atıştırdık ve tekrar yola devam ettik.
Antalya’ya girdiğimizde küçük ve ucuz otelimizi bulduk. Kızlar 2’li 2 odada kalırken, ben tek başıma bir odaya yerleştim. Odaya girdiğim an eşyaları bir kenara bırakarak direk soyunup yatağa uzandım. Aşırı derecede yorgundum. Sonra kapı çalma sesiyle gözlerimi açtım ve havanın karardığını gördüm. Kapıyı açınca Arzu’nun kapıda beklediğini gördüm. Meğer kaç kere aramışlar, cevap vermeyince yemeğe gitmişler ama Arzu endişelendiği için bir gelip bakmak istemiş. Arzu’nun konuşurken sürekli gözlerini kaçırdığını fark ettim. İşte o an kapıyı sadece iç çamaşırımla açtığımı fark ettim. Üstelik en kötüsü bu değildi, en kötüsü yarı-erekte durumda olan sikimdi. Arzu’nun oraya bakmama için gösterdiği çabayı görünce biraz utandım.
“Tamam Arzu abla hemen duş alıp geliyorum, yoldan geldim direk yattım. Siz nerede oturdunuz tam olarak?” diye sordum. Ama o “sen bulamazsın orayı, hızlıca duşunu al sen, ben de ablanı arayıp söyleyeyim merak etmesin” dedi. Hemen hızlı bir şekilde duşa girdim, ama duştan çıkarken şunu fark ettim, bavuldan yeni iç çamaşırı ya da kıyafet almamışım. Hatta havlu bile almamışım. Etrafıma bakınca otelin koyduğu el-yüz havlusunu gördüm. Hemen kendimi biraz kurutup, yırtmaçlı mini etek gibi belime bağladım. Banyodan çıkınca ikinci kez dumura uğradım, Arzu koridorda ya da lobide değil, benim odamda bekliyor. Üstelik her zaman olduğu gibi onu görmemle erekte olma sürem ışık hızıyla yarışır. Daha beynim burada olduğunu fark etmeden sikim fark ediyor.
Arzu’yu görünce şaşkınlık ne yapacağımı şaşırdım. Bir yandan özür dilerken, bir yandan da kapının kenarına bıraktığım çantama doğru hızlı adımlarla gittim. Arzu da panik yapmış olacak ki ben kapıda bekleyeyim diye o da kapıya doğru gelince kapının dar girişinde afalladık. Ben bir yandan küçücük havluyu tutmaya çalışıyorum, o diğer yandan geçmeye çalışırken eli erekte olmuş sikime değdi. Ne olduysa tam o anda oldu. Ben havluyu bıraktım ve yere düştü. O erekte olmuş sikime doğru baktı. Sonra kafasını kaldırıp yüzüme baktı. Artık ne olacaksa olsun düşüncesiyle elini tutup sikime doğru götürdüm. Arzu sadece “Murat, ben..” diye söze başlayacakken dudağının kenarından öptüm. Hareketlerinden onun kararsız olduğunu fark ettim ki bu benim için oldukça büyük bir umuttu. Çok sert tepki de verebilirdi. Bu yüzden kontrolü elime almaya karar verdim ve önce konuşmasından korktuğum için dudaklarına yapıştım, sonra da kalçalarından kavrayarak kendime doğru çekip kucakladım. Arzu öpücüğüme karşılık vermedi ama mücadele de etmedi. O yüzden kucaklayıp yatağa götürdüm.
Arzu’nun hala vazgeçmek gibi bir niyeti olduğunu, kararsız olduğunu fark edebiliyordum, her an kalkıp gidebilirdi. Bu yüzden lastikli şortunu iç çamaşırı ile birlikte bacaklarından çıkartıp kenara attım. Bu hamle onun vazgeçme ihtimalini geride bırakıp artık geri dönülemez olduğunu anlamasına sebep olur diye düşündüm. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyordum, o yüzden onun tepki vermesine izin vermeden sikimi bacaklarının arasındaki kadınlığına dayadım. Arzu hiçbir tepki vermiyor sadece yüzüme bakıyordu. Nefes alış verişlerinin hızlanması dışında hiçbir tepki vermedi. Sikimi yavaş yavaş Arzu’nun içine doğru ittim. Oldukça sıcak, nemli ve sikimi sıkan bir etten çukur. Arzu’nun nefes alış verişleri yavaş yavaş inlemeye dönüşmeye başladı. Sadece birkaç dakika sonra inlemelerin tonu artmaya başladı. Aynı zamanda kendisini bana doğru itip sikimi kasmasından boşalmak üzere olduğunu anladım. Bu hareketi beni de inanılmaz bir noktaya getirdi. İkimiz de aynı anda boşaldık.
Arzu hiçbir şey söylemeden çıkıp gitti. Ertesi sabah çantasını hazırlamış şekilde gelip acil bir işi çıktığını söyleyerek uçakla döndü. Bir ay kadar sonra da evlendi. Benim elimde de sadece bu birkaç dakikalık zevkli ama pişmanlık dolu bir anı kaldı.