Seksi merak ediyorum, 19 yaşındayım ve öpüşme deneyimim oldu ama ilerisine gidemedim. Bir kız için normal bir durum(muş) bu. En azından annem söylüyor, çünkü kendisi evlenene kadar eline erkek eli değmemiş ama köy yerinde 16’sında evden çıktığı için çok da yangınların başına vurduğunu sanmam. Üstelik babam da esaslı yakışıklıymış (rahmetli). E tabi sonra genç yaşta dul kalınca ikinciyi almış, bu da esaslı yakışıklı bir adam, severim Musa amcayı. Hiç baba demedim, kabullenemedim ama yıllardır birlikteyiz, bizden biri gibi, bunu inkar edemem.

Üvey Babama Fransız Girdabındaki Uzmanlığımı Sergiledim

Arada bir yakınlık her zaman vardı anlayacağınız ama ben bu yakınlığı geçen gün daha da ileri taşıdım, nasıl mı? Durun anlatayım! Musa amca memur, annem de öyle ama annem sağlık sektöründe çalıştığı için eve ne zaman gelir, ne zaman gider bir türlü beli olmuyor ve o zorunlu mesailer, nöbetler derken bazen bakıyorum 1 hafta hiç evde görmüyorum ama Musa amcanın geldiği, gittiği saat her zaman katidir, bellidir. Bu durum daha da yakınlaşmamıza neden oldu. Efendi birisi öyle dışarıda zaman geçirmez, eskiden TV izlerdi ama son dönemlerde sürekli akıllı telefon kullanır oldu. Akıllı telefonu da tahmin edebileceğiniz gibi YouTube videoları; komik kediler, köpekler, vs. için kullanıyor, en azından uzunca bir süre öyle olduğunu sanıyordum. Ben hınzır bir kızım, meraklıyım. İşte bu nedenle fırsat bulduğum zaman telefonunu inceledim, bunu neden yaptığımı bilemem ama gördüğüm şeyler sadece komik videolar ile alakalı değildi, bildiğin porn hem de Group porn.

Bunu bilirim de artık rahat durabilir miyim? Bir sabah kalktık, ben salona giderken annemin işe gittiğini gördüm, Musa amca ise yatakta, bana emrinin verdi komutan “kahvaltı hazırla” diyerek, tamam dedim ama annem gittiği zaman ben mutfaktan çıkıp hemen uyandırmak bahanesiyle Musa amcanın yanına gittim, yanına uzandım. Bu gibi bir samimiyet aramızda eskiden vardı ama ben serpilince son bulmuştu, uzun zaman sonra böyle bir şey yaptığım için şaşkındı ama belli de etmemeye çalışıyordu. Ben durdum mu? Durmadım, hemen elimi kalçasının yanına koydum ve şortunun içinden kocaman sikine dokunmaya başladım. Şaşırdım, dimdikti. Sabah ereksiyonu denen şey miydi bu! Yoksa buna ben mi neden olmuştum bilemem ama bu durum artık o siki yalama isteğimi daha da artırdı ve dilimle sikinin başında Fransız girdabı yaparak enfes bir sakso çektim. Olay anında boşalmasa iyiydi ama sonra – akşama kadar – bunun telafisini birçok defa yaptık.