Sizlere gerdek gecemi anlatacağım. Evliliğimin 6’ncı yılındayım bugün bile eşim bana girerken bazen “nolur dur” derim ki gerçekten içeriden gelen bir haykırıştır bu çünkü kocaman bir siki var. Bazen o da bu durumdan memnun olmadığını söylüyor “keşke 16, 17cm falan olsaydı” diye ama bence benim acı çekmemden memnun. Çünkü daha ilk seksimizde, gerdek gecemizde bana bakarak nasıl bağırttım ama deyip, kendisiyle gurur duymuştu.

Kocamdan Daha İyi Sikti

Sikini ilk gördüğüm zaman midem kalktı hatta böğürdüm ama 18 yaşında ve daha hiçbir şey bilmeyen bir genç kızım, ne bekliyorsunuz? Sonra zaten kısa zaman geçmeden ağzıma verdi ama alamıyorum, gerçekten kocaman. Biraz dinlenmek için mola verdik sözde ama yatağa uzandığım zaman parmaklarının amına girdiğini anladım. Canım acıdı gerçekten. O an düşündüğüm şey az sonra bu kocaman şey girdiğinde ne olacaktı? Ve o an geldiğinde kendimden geçmişim. Tamamen kontrolsüz kaldım. Gerçekten anlatamam, saldım yani anlayacağınız. O kadar kocaman bir sikti ki anlatamam. Seks hikayeleri okudum o da yetmedi pornolar izledim (kardeşim sağ olsun) yardımcı oldu ama gerçekten de bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Hem zaten kaç kadının kocası 24cm kadar bir yarağa sahip olabilir? Bu da benim şanssızlığım. Sadece iki bacağımı ayırmış içime giriyor ama köküne kadar vuruyor. Tamamı girmiyor, biraz sonra gözümü açtığım zaman fark ettim, sadece yarısı giriyor ki gidecek yer yok gibi… e tabi tahmin edersiniz ortalık kan dolu. Bu da benim rahatsız hissetmeme neden oldu, inkâr edemem. Belki de o nedenle ağladım bilemiyorum ama ne kadar sızlansam o kadar derine vuruyordu sanki kocam.

Biraz zaman geçtiği zaman biraz da arkadan deneyelim dedi. Hayır hayır diye kaçmaya çalışsam da ne yapacaktım? Zorla soktu bu da beni yordu ki artık acıya rağmen sadece hareketsiz bekliyordum. İşte ilk gecem böyle geçti ki gerçekten gerdek gecemde hiç zevk almadım ama ne yapabilirim benim de kaderim buymuş. Hem zaten alıştım. E ne de olsa altı sene geçti ama bazen gerçekten de canım yanıyor, bugün bile…