Üniversiteye yeni memur olarak atandım. Çalıştığım fakültede yüksek lisans yapacaktım. Hocalarla görüştüm. 35 yaşında kızıl saçlı ömür isimli hoca danışmanın olurum dedi. Aynı aparttada kalıyorduk. Birçok kitap kaynak da verdi. Ömürle aram çok iyi oldu. Her konuda yardımlaşiyorduk. Konuşur tartışır fikir alışverişinde bulunurduk. O Bölüm başkanı olunca beni bölüm sekreteri yaptı. İyice kaynaştık. Özel hayatımızı dâhi konuşuyorduk. Bana kariyer için evlenmedim şimdi seçici oluyorum sen o hatayı yapma dedi. Daha erken birkaç yıl geçsin dedim bende öyle diyordum durum ortada evlenemedim dedi. Hocam güzel alımlı ve zeki birisiniz birileriyle illa evlenirsiniz dedim çok umudum kalmadı dedi. Konu erkeklere nasıl yaklaştığına geldi. O konuda konuştuk. Kadınsı bir davranışa bürünmesi gerektiğini söyledim çok resmi olduğunu söyledim dışarıda dedim. öyle mi ne yapmalıyım dedi. Arada spor giyin dizin biraz üstü etek giy saçlarını her zaman toplama, canım kelimesini kullan dedim. Bu dediklerini nasıl yapayım dedi. Haftasonu seninle alışveriş yapalım sonrada konuşuruz dedim. Olur dedi. Alışverişe gittiğimizde kendini bana bırak dedim sportif kıyafetler denettim şortlar tişörtler etekler yeni pijima takımları gecelikler aldık. eve geldik. Çok teşekkür etti. Seni liseli kızlara çevireceğim dedim nasıl dedi. Etek tişört giy gel dedim. Giyip geldi boy aynasının karşına geçtik saçlarını düzeltme bahanesiyle oynadım.

Çevirdim bak liseli oldun canım dedim şaşırdı canım deyince alış bunlara ömürüm dedim boynundan öptüm. Kızardı utandı. Daireme geçiyorum. Aldığımız herşeyi dene evde gecelikle dolaş dedim. Daireme geçtim kahvaltıya çağırdım. Dün aldığım pijima takımlarından birini giyip gel dedim geldi. Konuşurken canım hayatım ömürüm ömrüm deyip durdum. Senin tüm tapularını yıkacağım.dedim. hala alışamadı.her fırsatta yaklaşıyor dokunuyor ve iltifat ediyordum. Hafta içi her akşam evime gecelikle geleceksin sohbet edeceğiz haftasonuda tenha yerlere gidip liseli aşıklar gibi takılacağız dedim. Ömür sen nasıl istersen dedi. Ben nasıl istersem değil sende istemelisin. Karşımda heyecanlı sıcakkanlı Sevgi dolu birini istiyorum dedim denerim dedi akşam yemeği yedik çay içtik gitti.

Hafta içi her akşam evinde kitap okuyup sohbet ettik. Haftasonu etek giydirdim ormana gittik. Ağaca yasladım. Burada aşkım hayatım diyeceksin dedim. Tamam aşkım dedi heyecanlı şekilde diz kapağını okşadım liseli sevgilim deyip boynunu öptüm el ele ormanda dolandık. Arkadan yasliyor kucağıma alıyor öpüyor kokluyordum. Eve döndük akşam yemeği yedik sohbet ederken pazartesi sportif giyinip geleceğim okula dedi ne güzel bir karar dedim. Artık öz güvenim geldi hayatım dedi. İlk defa böyle işten demişti.o zaman yarın evde takılalım dedim kahvaltı ve akşam yemeği benden dedi anlaştık. Daireme geçerken iki sevgili gibi vedalaştık. Ertesi gün güzel kahvaltı hazırlamıştı. Oda güzel ve seksiydi. Kahvaltıdan sonra kitap okuyup sohbet ediyorduk tüm dişiliği gözümün önündeydi çekinmiyordu artık. Aşkım hayatım diyordu normallesti herşey. Yavaş yavaş kendini bana bırakıyordu. Bi gün onu dudaklarından öptüm önce duraksadı sonra seviştik. çok acemiydi. Çünkü ilk öpüştüğü kişi bendim. Bu gece birlikte uyuyalım dedim kabul etti sevişerek uyuduk. Sevişiyoruz oynaşıyorduk. Ömür ile çıplak hayat yaşıyorduk bazen sadece alt iç çamaşırlarımizla kitap okur sohbet ederdik. Ömür yaş farkını önemsemezsen evlenelim dedi. Teklif ondan geldi. Tanıştığımızdan bu yana bir yıl geçmedi evlilik kararı aldık o kariyer için hiç evlenmedi bende kariyer için evlenmeye karar verdim. Ailesinden istedik söz nişan yapıldı ev tutup dayayıp döşedik. Düğüne iki ay vardı.

Ömüre artık karı kocayiz dedim evet iki ay sonrada resmilesecek dedi. O zaman liseli fantazisi yapalım dedim liseli diye diye kandırdın dedi güldü. Seksi liseli gibi giyindirdik bende öğretmen oldum masama oturdu hocam şöyle böyle diye konuşuyordu bende bacaklarını okşamaya başladım sonra gömleğini indirdim masaya yatırdım sevişmeye başladık. Kucaklayıp yatak odasına götürdüm amina koydum pompalayip durdum o çırpındı. çığlık atıyordu o çığlık attıkça ben sert pompalıyordum sonra içine boşaldım. Kanla döl geldi. İki ay boyunca liseli fantazisi ile siktim gelinliği iki aylık hamile olarak giydi.