Dayımın oğlu sedat ile küçüklükten beri kardeş gibi büyüdük. Ama yaşımız ilerledikçe birbirimize karşı hissettiklerimiz değişti. Birgün sedat`ın sevgilisi banu dükkana geldi. Ben sedat ve banu`nun planından habersiz kendimize içecek bişeyler hazırladım. İçkisini banu`ya uzattım. Banu içkisini içerken benim bacaklarıma bakıyordu.

Birkaç dakika sonra banu içkisini üzerine döktü. Bunu kasıtlı yaptığını düşündüm ve haklı çıktım. Banu üzerindekileri dükkanın mutfağında çıkarıp kurutmak istedi. Benimde yanında gelip ona yardım etmemi istediğinde içimden gelen sesi dinleyip kabul ettim. Banu üzerindekileri çıkarıp koltuğa oturdu. Bana öyle bir bakıyordu ki dayanamayıp yanına oturdum. Elim yanlışlıkla banu`nun çıplak göğüslerine dokundu. Bu dokunuş bana müthiş bir zevk verdi.Banu`da bana dokunmaya başlamıştı. Daha sonra banu dayanamayıp beni dudaklarımdan öpmeye başladı.

Bende onu istediğimi bildiğim için bende onu öpüyordum. Daha sonra ikimizde çırılçıplak kaldık. Ben sırt üstü uzandım. Banu amını dudaklarıma dayayıp bir yandan da benim amımı yalamaya başladı. O güne kadar onlarca erkek amımı sikmişti ama hiçbiri bu kadar zevk vermeişti. Birden odaya sedat girdi. Bizi sevişirken görünce hiç şaşırmadı. İşte o ana tüm bunların sedat ile banu`nun planı olduğunu anladım.Sedat da soyundu ve bize katıldı. Uzun zamandır hayallerimi süsleyen dayıın oğlu karşımda ve çırılçıplaktı. sedat sikini banu`nun ağzına soktu ve bende banu`nun amını ve götünü yalamaya başladım. İkisi de iyice azmıştı. Sıra beni sekse hazır hale getirmeye gelmişti. Banu amımı ve götümü yalarken sedat koskoca sikini ağzıma sokmuştu. sedat`ın siki öyle uzunduki boğazıma kadar sikini yuttum. Daha sonra sedat banu`yu amından sikmeye başladı.Bende biryandan banu`nun amını biryandanda sedat`ın sikini yalıyordum. sedat azınca sikindeki damarlar büyümüştü. Bende bunu görünce sedat`ın sikindeki büyüyen damarlarıda ısırmaya başladım.

Daha sonra sedat banu`yu bırakıp sikini amımdan içeri geçirdi. Biryanda da banu elleriyle göğüslerimi okşuyor ve dudaklarımda beni çılgınca öpüyordu. Banu dikleşen göğüs uçlarımı öyle sıkı sıkıyordu ki,bir an için göğüs uçlarım kopacak zannettim. Banu dudaklarımı öyle güzel öpüyordu,ki azgınlığım kat kat artıyordu.Diğer yandan da sedat ömrüm boyunca beni siken en koca yarrakla amımı oyuyordu. Tam boşalacağımız sırada sedat sikini ağzıma soktu. sedat`a biraz sakso çektim. sedat daha fazla dayanamadı ve ağzımın içine boşaldı. O kadar çok boşaldıki sedat`ın ağzımı dolduran spermleri nerdeyse ağzımdan taşacaktı.Durumu gören banu bana yardım etmek için dudaklarıma yapıştı ve sedat`ın ağzımı dolduran spermlerinin birkısmını kendi ağzına aldı. İkimizde sedat`ın spermlerini yuttuk ve bu sikişe geçici olarak son verdik. İleriki günlerde sedat ve banu dışında,başka kişilerle yaptığım sikişlerden de bahsedecem. Şimdilik hoşçakalın.