Selamlar yeni başladığım ofiste üç gün sonra patron beni götürdü. Dekolteyi sevdiğim için bana hep takıyorlardı ama ben izin vermedim. Çoğu kez kızdım bağırdım ama nereye kadardı. Artık seksi sevmeye başladım ve herkese yapışıyordum. Güzel bir kızdım ve ilk patronumdan başlayacağım. Onunla ilk olarak yakınlaşmamızın üzerine aletini kaldırdım.

Oradan yola çıkarak bana yürümeye başladı. Bende bunun karşılığını verdim ve çok hoşuma gitmeye başladı. Onun penisini kaldırıp boş inmesine neden oluyordum. Bir gün iş çıkışı herkes çıktığında beni göndermedi. Bekle dedi ve birlikte çıkacağımız sırada eteğimi tutup kaldırdı. Kalçamı görünce bayıldı ve kucaklayarak odasına götürdü. Direk arkadan aletini yaslayarak boynumu emmeye başladı. Bu şekilde devam etti ve elini amıma doğru attı. Okşayarak devam ettiğinde beni çok heyecanlandırdı. Elini amımın içinde gezdiriyordu. Çok fena oldum ve eteğimi kaldırdı. Külotlu çorabımı indirdi ve maaşına zam dedi. Ben sevindim ve hemen aletini kendi elimle tutarak içime aldım. İçime aldıktan sonra kendim gidip geldim. İlk sikişte boşaldı ve ben ikinciyi yapmak istedim. pinky pussy bbw fucked by king kreme O istemedi ve ben zorlayınca onu elde ettim. Masaya yatırdım ve kucağına çıkarak amımı yerleştirdim. Üstünde zıplayarak kendimden geçtim ve onuda bağırttım. Tam tersi gibi oluyordu ama ben durmadan aralıksız bir şekilde devam ettim.

Bana senin kadar azgın bir kızla karşılaşmadım dedi. Bende öyleyimdir dedim ve ardından farklı tatlar aramaya başladım. Ofiste herkese frikik veriyordum ve en ufak bir şeyde sürtünüyordum. Kaç kişiyi bu şekilde kandırarak götürdüm hatırlamıyorum