Son sikilişimden sonra uzun zaman sikilme fırsatım olmamıştı. O sıralar kendime yeni bir fantazi yaratmıştım. Hamamda keseciyi azdırıp, sikilmek. Bu fantazimi gerçekleştirmek için bir yılı aşkın bir süre aynı hamama, kimi zaman haftada iki kez gider olmuştum. Keseci çok ilgimi çekmişti, 60’lı yaşlarda, oldukça fit vücutlu ve uzun boylu bir adamdı. Mutlaka bu adama sikilmeliydim. Kesecinin bana karşı arzulu olduğunu tam olarak kestiremesem de, kese masasına yatarken, peştemalı bacak aramdan geçirip ortada kalça arasında tutuyor, götümü açıkta bırakıyordum. Bu sayede keseci götüme de kese ve masaj yapıyordu. Dokunmaktan çekinmiyordu. Sikilemesem de bir erkeğin götüme dokunması hoşuma gidiyordu.

Son zamanlarda artık bu adama mutlaka sikilmeyi aklıma koymuştum. Keseci götüme masaj yaparken bacaklarımı iyice yana açıp götümü de hafifçe yukarı kaldırıyordum. Bu sayede zaman zaman peştemalım kayıp düşüyor ve göt deliğim ortaya çıkıyordu. Son gittiğim Pazar günü bu hareketi yaptığımda adam peştemalı yeniden kapatmak yerine o şekilde masaja devam edip, arada sırada parmaklarını göt yarığıma ve deliğime değdirmeye başlamıştı. Göt deliğime dokununca götümü iyice yukarı kaldırmıştım. Bu hareketim, kesecinin götümü avuçlayarak, kulağıma, “Hafta arası akşam 8’den sonra gel!” demesine yol açmıştı. “Neden?” diye sorduğumda, “Hafta arası sakin, daha iyi masaj yaparım!” dedi. Başımın önüne gelip, “Çarşamba akşam gel!” dediğinde, kesecinin sikini tutup, “Neden şimdi değil?” diye sordum. Ama keseci nedense korkup yanımdan ayrıldı.

Çarşamba günü akşam olmasını iple çektim. Bir yanım gidip sikilmek için can atıyor, bir yanımsa yapma diyordu. Ama sikilmeliydim. Dile kolay, onca ay geçmişti son sikilmemin üzerinden. Sonunda Çarşamba geldi çattı ve akşam hamama gittim. Kese ve masaj derken götümün avuçlanması beni iyice sikilme arzusuna itmişti. Elimi kesecinin peştemalının altına sokup sikini dışarı çıkarttım. Tam olarak sertleşmediği halde çok iri bir siki vardı. Doğrusunu isterseniz ürpermiştim ve ağzımdan, “Ama bu çok büyük!” lafı çıkıvermişti. Keseci, “Daha büyüyecek, yala iyice sertleşsin!” diyerek sikini ağzıma uzattı. Ağzıma alıp yaladıkça gerçekten de dehşete düşüren bir hal almıştı. Bir karış ve üç parmağımın uzunluğu kadar. Ya bu nasıl girer, girerse de beni ne hale sokar diye düşündüm kendi kendime.

Ben yalarken siki kazık gibi olmuştu. Kesecinin de parmakları göt deliğime girip çıkarak genişletmişti deliğimi. Beni bacaklarımdan tutup masadan aşağı çekti ve beni masaya domalttı. Sikini dayamasıyla zorlamaya başlaması bir olmuştu. Yükleniyor ama girmiyordu bir türlü. Sonunda keseci masaya sırtüstü yattı ve bir eliyle sikini tutup üzerine oturmamı istedi. Bu şekilde zorlaya zorlaya sikini götüme sokmayı başarmıştım. Dibine kadar içime aldığımda, kesecinin altımdan sıyrılıp beni yüzüstü masaya yatırması, üzerime abanıp sokup çıkarmaya başlaması saniseler bile sürmemişti. Öyle dehşet bir şekilde pompalamaya başlamıştı ki, kaçmaya çalıştım ama başaramadım. Belden yukarım masadan aşağıya sarkık, götüm ve bacaklarım masada, adam üzerimde gaddarca ve bağırta bağırta sikiyordu beni. Hiç böylesine canım yanmamıştı. Bu adam beni hoyratça siken kuzenimden de beter idi, vahşi bir hayvan gibiydi. Sikmiyor adeta götümü parçalıyordu.

Dakikalar süren o sikiliş bitmek bilmemiş sanki saatler sürmüştü. Biran önce boşalsın istiyordum, ama bir yandan da bitmesin, sikmeye devam etsin istiyordum. Böyle iştahla sikileceğimi tahmin etmemiştim. Keseci adeta aylarca onu tahrik edişlerimin intikamını alıyordu. Anlatmakla olmuyor, o an izlemiş olsanız, böyle bir sikiş görmedim derdiniz. İddia ediyorum, bir erkek bir kadını bile bu derece arzuyla sikmiyordur.

Keseci işini bitirip, son damla dölünü de içime boşaltıp üzerimden kalktı. Ona, “Mahvettin beni, böyle sikilir mi?” dediğimde, “Sen de bir senedir beni mahvettin, her gelişinden sonra uykularım kaçtı, seni sikebilmek için can atıyordum, acısını çıkardım! Bundan sonra her gelişinde sikecem seni!” diyerek kese odasından çıktı. Bense götümdeki acıyla yıkanma bölümüne geçip, götüme soğuk sular döktüm. Göbek taşına yüzüstü yıkılıp uzandım…

Az sonra birinin, “Sıhhatler olsun!” deyişini duyunca kafamı kaldırdıp baktım. Beyaz saçlı, beyaz sakallı, yaşlıca bir adamdı gelen. Teşekkür ederek yatmaya devam ettim. Farkında değildim, peştemalımın bir kısmı yukarıda kalmış ve götümün yarısı açıktaymış. Yaşlı adam biraz su dökündükten sonra yanıma sırtüstü uzandı. Sorular sormaya başladı gereksiz gereksiz. Şöyle bir dönüp baktığımda adamın gözlerini götüme diktiğini ve peştemalımın da açık kaldığını o anda farkettim. Hiç istifimi bozmadım. Hatta arkamı adama dönüp yan yatmaya başlamıştım ki, adamdan, “Evli misin sorusu?” geldi. Cevabım çok net olacaktı. Şöyle hafifçe arkama dönüp adamın yüzüne tebessüm ederek baktım ve “Kadınlarla aram yok benim, bekarım!” dedim. Yine yüzüstü döndüm, ama bu dönüşler götümün iyice açılmasına yol açmıştı.

Adam bana doğru yan yatarak, “Vücudun nekadar fit, götün falan çok harika, kadın gibi!” dediğinde, kendi kendime tamam dedim bu gece kısmetim açıldı. “Güzel olsa ne olacak ki, siken olmadıktan sonra?” deyiverdim yaşlı adama, ama nasıl dedim onu da bilmiyorum. Adam ise, “Bu götü sikmeyen aptaldır!” diyerek götüme hafif bir dokunuş ve öpücük konduruverdi. “Dur ne yapıyorsun, keseci falan gelir!” dediğimde ise, “Korkma beni senin için keseci çağırdı!” dedi. Keseci bir de pezevenkliğime girişmişti demek.

Peki öyleyse der gibi başımı sallayıp ellerimi başımın altına alarak yatmaya devam ettim ve “Masaja ihtiyacım var, yapar mısın?” dedim. Adam dünden razıydı, elleri omuzlarıma, sırtıma, belime, oradan bacaklarıma ve götüme yöneldi. Sonrasında bacak ve götüme yakın bir bölgeme oturup enseme ve omuzlarıma masaj yapmaya başladı. Bir süre sonra adam biraz daha yukarıya doğru kaydığında sikinin sıcaklığını götümde hissettim.

Bacaklarımı yana ayrıdım, götümü hafif hafif kaldırıp indirdim. Adam bu hareketimden sonra elinin yardımıyla sikinin kafasını göt deliğime dayayıp yüklendi. Kesecinin devasa sikiyle açılan götüm zorlanmadan adamın sikini içime çekti. Adam yaşlıydı, ama doğrusu iyi sikiyordu. Kesecinin aksine yavaş yavaş ve tadını çıkara çıkara pomlamaya başlamıştı. Acı yoktu, zevkten inliyordum. İnlemelerimle birlikte, “Çok güzel sikiyorsun, ne olur devam et!” diyordum.

O sırada kesecinin üstümdeki ihtiyara, “Nasıl, beğendin mi, hiç böylesini sikmiş miydin?” sözüyle irkildim. Şöyle kafamı kaldırıp baktım ve elimle gel işareti yaptım. Keseci önüme gelip diz çöktüğünde sikini ağzıma alıp yalamaya başladım. Üstümdeki ihtiyar benim bu hareketimle pompalama işini hızlandırdı ve var gücüyle götüme girip çıkmaya başladı. Sonunda hırlayarak içime patladı. Boşalması bitince de üzerimden kalktı.

Adam kalkar kalkmaz, keseci üzerime oturarak devasa sikini götüme sapladı. İlkine eşdeğer şekilde hunharca sikmeye başlamıştı yine. Keseci yine beni bağırta bağırta, inlete inlete sikerken, ihtiyar adam aşağıya doğru sarkık sikini ağzıma dayadı. Siki kalkmıyordu, ama sanırım bağırtılarımı kesmek amacıyla yapmıştı bunu.

Kesecinin boşalması bu kez biraz daha uzun sürdü. Keseci işini bitirip kalktı. Benim ise zevkten içim geçmiş, gözlerim kapanmış, bayılmış gibi yatıyordum. Kendime geldiğimde keseci de, ihtiyar adam da yanımdan ayrılmıştı. Kalkıp su dökündüm, yıkandım. Hamamdan çıktım, ama ayakta duracak halim yoktu. Eve nasıl geldim, nasıl yattım, ne ara uyudum bilmiyorum. Sabah götümün zonklamasını anlatamam sizlere…

Artık her hafta Çarşamba günleri öğleden sonra hamama gitmeye başlamıştım. Her gidişimde keseci beni evire çevire sikti, bazen de müşterilerine ikram etti 🙂