Bilmiyorum anlatmalı mıyım ama benim gibi ensest insanlarında olması onlarla anılarımı paylaşmak beni biraz olsun rahatlatacaktır. Olay ninemle aramızdaki ensest ilişkiden ibaret. Onunla ilk kez bundan 4 yıl önce beraber olmaya başladık. ninem amcamlarda kalır. Babamlar İstanbul a gitmişlerdi ben işlerimden dolayı memlekette kaldım. Ninem benimle kalacaktı. Bu genellikle olurdu. Ama o zamanlar aklıma bile gelmezdi onu sikmek. O gün iş dönüşü baya yorgundum. yemekten önce duşa girdim. Ninem yemeği hazırladı. Yemeği yedik biraz sohbet ve ardından ben uyumak için odama gittim.Saat 11 buçukgibi su içmek için mutfağa gittim ninem hala uyumamış albümlere bakıyordu. Yanına gittim hayırdır dedim. Hiç uykum yok dedi. Ninem 51 yaşındaydı o zaman. Bende onunla birlikte albüme bakmaya başladım. Eskilerden konuşmalar ve dedemin bizde olan resimleri derken ninem birden hüzünlendi. Ağlamaklı oldu.

Bende ona sarıldım hayat işte dedim öyle dedi. Nineme sarılmış bir vaziyette dururken birden  benimki kalmaya başladı. Tuhaf oldum. Ama hala sarılıyordum kendime hakim olamıyordum. Ve kabarıklığı fark etmesiyle çekildim. Çok utandım ve korktum. Hiç bir şey demeden odama gittim.

Ben daha yatağa oturmuş ne olacak diye düşünürken içeri ninem girdi. Ne oldu dedi. Hiç dedim. Yanıma oturdu. İçim titriyor kızacak diye ama o boş ver bir şey olmaz dedi. Nasıl yani dedim. Sen sağlıklı bir erkeksin böyle şeyler olur dedi. Özür dilerim dedim boş ver dedi. Şaşkınlıkla ona baktığım sırada bana hiç biriyle oldun mu dedi. Benim nutkum tutulmuştu, susuyordum tekrarladı. Sonrasında Evet dedim .

Ninem Ensest İlişki İstiyordu

İyi dedi şimdi benimle de olmak ister misin dedi. Bayılacaktım. Ninem benimle ensest ilişki istiyordu, bir şey diyemedim. Hadi dedi elini şortuma soktu. Gözlerimi kapadım istiyordum. Okşuyor sakin ol diyordu. Üzerindeki elbiseyi çıkardı göğüsleri baya sakmış ama bembeyazdı . Kilotunu çıkardı hadi dedi. Olur dedim ve onu altıma aldım, öpüşüyorduk.

69 olduk onun etli am dudaklarını yalamaya başladım oda benim sikimi emmeye başladı. Kısa aüre sonra ninemi domalttım yatağın üstüne ve sulanmış amına kazık gibi olmuş yarrağımı soktum. Hadi erkeğim dedikçe ben kendimden geçiyordum. O an azgınlıkla çok sürmeden içine boşaldım, çığlık atıyordu.

Biraz bekledik ve dinlendik. İkimizde doymamıştık. Sonra bana muhteşem bir sakso daha çekti ve sikimi tekrar hazırladı. Ardından onu bir postada götten siktim. Götünü dedem sikilmeye alıştırmış, kolayca girdim. İnlemeler eşliğinde 10 dakika kadar götüne pompalayıp içine boşaldım. Sabaha kadar toplam 4 kez birlikte olduk.

3 yıldır canım istediğim ve onun müsait olduğu zamanlar birlikte oluyoruz. Ninem yaşına göre çok arzulu bir kadın. Ensest ilişkim bu şekilde.