Tatile karımın ablası da bizimle beraber gelmişti. Karımın ablası evlenmemiş, en son sevgilisinden ayrılalı 10 yıl kadar olmuştu. Benimle yaşıt, zayıf, küçük memeli, küçük popolu, çokta güzel olmayan biri idi. Biraz huysuzluğu olduğu için sevgili işini de beceremiyordu. Aramız fena değildi. Tatilin 3. günü karımı işyerinden çağırdılar. “Biz de gelelim!” dedik, ama karım, “Gerek yok, bari siz tatil yapın, o kadar para verdik!” dedi. Biz de çok ısrar etmedik, karım İstanbul’a döndü. Baldızımla ilk gün standart rutinde geçti. Sabah, deniz, güneşlenme, akşam yemek, sonra ayrı odalara gidip yattık.

Ertesi gün tekrar denize gittik. Öğlen yemeğe giderken resepsiyondan görevli seslendi, “Eşiniz gitti galiba? Sizi aynı odaya alsak, öbür odayı başka aileye versek, size de odanın ücretini iade etsek, olur mu?” dedi. Hem otel hem biz karlı çıkacağımız için kabul ettik. Karım zaten geri gelemeyecekti. Ben baldızın odaya taşındım. Orada iki yatak vardı. Akşam yemek sonrası oteldeki diskoya gittik. Bir yandan içiyor, arada dans ediyorduk. Danslar başta ayrık olsa da yavaş yavaş temaslarımız oluyordu. Ama abartmıyorduk. Etraftaki dans eden, öpüşen, sevişen Rus turistler ikimizin de dikkatini çekiyor, birbirimize gösteriyorduk. Bayağı sarhoş olmuştuk. Odaya geçtik.

Cila için mini bardan Tekila çıkardığımda baldız gülüyordu. Fakat ikinci Shot Tekiladan sonra ağlamaya başladı. “Ben çok çirkinim!” diye ağlıyordu. “Yok değilsin!” falan desem de, “Çok çirkinim, 10 yıldır sevgilim yok, herkes evlendi ben kaldım!” diye ağlıyordu. Ben, “Olur mu! Tamam, çok güzel olmasan da çirkin değilsin. En azından kuzenin gibi şişko değilsin mesela!” deyip elinden tutup ayağa kaldırdım. “Bak burada nasıl giyiniyorsun, mini etek, askılı dekolte. İlgi çekebilecek şekilde. Ama İstanbul’da Kezban gibi. Piyasanı daraltıyorsun. Birçok erkek bunu sever. Şişman değilsin. Bcakların da güzel. Göğüslerin küçük, ama dik gibi, sutyenden belli değil!” dedim.

Baldız, “Cidden öyle mi?” dedi. “Tabi öyle! Sen kendine güvenmiyorsun. Etrafa bak, koca burunlu, koca kaşlı kızların sevgilisi niye var?” dedim. Baldız, “Niye?” diye sordu. “Kezban değiller çünkü!” dedim. Baldız, “Ne yani, ben de yollu mu olayım?” dedi. “Yollu değil, sexy. Bara gidince sutyen takma mesela. Gördün Rusları, hangisinde sutyen vardı? Hadi çıkar sutyeni, nasıl görünecek bakalım!” dedim, attım oltayı.

Baldız Tekiladan bir shot aldı. Arkasını dönüp sutyeni çıkarttı. Üstünde ince triko bir askılı vardı, meme uçları hafif belli oluyordu. Meme çatalı üstünde düğmesi vardı. Onları da ben açtım, dekoltesi ortaya çıktı. “Hah şöyle! Arada frikik vereceksin ki, erkeklerden ilgi göresin. Bak memelerin de dik imiş, ne güzel!” dedim. Baldız güldü, shot için eğildi. Eğilirken eli ile memesini kapatınca, “Olmadı! Özellikle memelerin görünsün!” dedim. Bu sefer elini koymadan eğildi. Memelerin tamamı ortaya çıktı. “Hah şöyle!” dedim, ama memeleri görünce benim yarak da kalkmıştı.

Bunu baldız da fark etmişti, “Ne iş, kalkmış seninki!” dedi. “Kalkar tabi, güzel memeleri gördü, hoşuna gitti!” deyince güldü. Baldıza, “En son en zaman gördün?” dedim, “Ohoo, çok oldu!” dedi. “Görmek ister misin benim aleti?” dedim, evet anlamında kafa salladı. Şortumu indirip çıkardım yarağımı. Baldız, “Hmmm, kızkardeşimin söylediği kadar varmış!” dedi. Ben şaşırmıştım, “Sana sikimi mi anlattı?” diye sordum. Baldız, “Biz konşuruz böyle şeyleri, hem de taaa ilk günden beri! Senin isteklerinin hepsini biliyorum! Dokunabilir miyim?” dedi. “Tabii!” dedim. Uzandı, yarağımı okşamaya başladı. Elleri sıcaktı.

Biraz okşadıktan sonra, “Kızkardeşim emiyormuş?” dedi. “Evet! Sen?” dedim. Baldız, “Ben hiç emmedim. Denedim, ama iğrenç geldi. İkinci sevgilim istedi, ama hoşlanmadım!” dedi. Ben de, “Boşa Kezban demiyorum. Sen emmeyince sevgilin başkasına gitti değil mi?” dedim. “Evet, aynen öyle oldu!” dedi. “Em hadi, öğren!” deyip, elimi ensesine koyup yarağıma doğru bastırdım. Önce yarağımın başını yaladı, sonra ağzına aldı. Baldız yavaş yavaş emerken ben de ensesini bastırıyordum. Acemice başaldı, ama devam ettikçe daha çok zevk verdi. Ayağa kalktım ve “Şimdi kendini bana bırak, ne dersem yap!” dedim. Baldız, “Tamam!” dedi. “Ağzını kocaman aç ve dilini çıkar!” dedim. Dediğimi yapınca yarağımı ağzına soktum. İki elimle kafasını tutup, ağzını am siker gibi sikmeye başladım. Baldız arada böğürüyordu sadece. “Ağzım yoruldu!” deyince bıraktım.

Baldız yatağa uzandı ve “Amımı yalar mısın? Hiç amım yalanmadı. Kızkardeşim anlattı, hep yalıyormuşsun!” diyerek, mini eteğini ve külotunu çıkardı. Denize girerken bikini giydiği için amını temizlemişti. Çok sikilmememişti amı, am dudakları hiç sarkmamıştı. Eğildim amını yalamaya başladım. Yaladıkça baldız titriyor, “Çok güzel, çok güzel!” diye inliyordu. Amını yalarken elimi tişörtün içine sokup memelerini okşadım. Baldız kudurmuş halde idi. Amı sırılsıklam olup orgazm olunca yalamayı nırakıp, üstüne doğru kaydım, memelerine yumuldum. Küçük, fakat sert, dik memeleri vardı. Kızkardeşinin memeleri iri ama biraz sarkıktı.

Boşalmam gerekiyordu. Göğsüne oturup yarağımı ağzına dayadım. Ağzına boşalacağımın farkına vardı ve “Sen uzan, ben boşaltayım. İlk olacak!” dedi. “Tamam!” deyip uzandım. Karşıma geçti, yarağımı kavradı, önce boydan yaladı, sonra emmeye başladı, yavaş yavaş emiyordu. Boşalırken kafasını tuttum ve “Yut!” dedim. Ben boşaldıkça yutkundu. Beni boşalttı, ama suratı kötü idi, ağzında kalan döllerimi banyoya koşarak tükürdü. Ağzını yıkayıp geldi ve “Kötü imiş tadı, kızkardeşim niye seviyor ki?” dedi. Ben de, “Alışırsın. İlkin o da öyle idi!” dedim.

Bir bira açtık, beraber aynı şişeden içmeye başladık. Arda baldızın memelerini elliyordum. Bira bitince, “Hadi duşa girelim!” dedim. Güldü ve “Tamam!” dedi. Zaten çıplaktık, geçtik sarhoş sarhoş duşa. Bir güzel okşaya okşaya yıkadım baldızı. Amını parmakladım. Götünü de parmaklayıp, “Hiç götten siktirmedin değil mi?” dedim. “Hayır, denedik ama çok acıdı, vazgeçtik!” dedi. “Onu da yarın sikerim. O dar götün sikilecek, hiç kaçarın yok!” dedim. Güldü ve, “Ne istersen yap!” dedi. Çevirdim arkasını, domalttım. Yarağımı amına geçirdim. 10 yıldır yarak yemeyen am daracıktı. Baldız derin bir, “Oohhh!” çekti. Yavaş git-geller ile sikmeye başladım. Baldız zevkten kudurmuş halde idi, enik gibi inliyordu.

Duş dardı, zor oluyordu. Duştan çıktık. Kurulandık. Yatağa uzandım, üstüme çıktı. Yarağımı amına yerleştirdi ve kendini siktirmeye başladı. Küçük memeler hafif hafif sallanıyordu. Bir süre sonra üstümden devirdim alta aldım. Bacaklarını belime sardı. Kökledim yarağı. Küçük memelerine yumulup siktim. Arada çevirip köpek pozisyonunda amını uzunca süre siktim. Baldız iki kez orgazm olmuştu. Benim de boşalmam gerekiyordu. “Korunuyor musun?” diye sordum. “Hayır!” deyince çıktım amından. Memelerine doğru oturdum, yrağımı sıvazlayarak memelerine ve yüzüne attırdım. Sonra ağzına verip bir süre emdirdim. Yorgun ve sarhoş olarak uzandım. Baldız da temizlenip geldi. Çıplak yattık.

Sabah yüzü gülüyordu. Baldıza, “Sabah saksosu yok mu?” dedim. “O ne?” dedi. “Al ağzına boşalt beni!” dedim. Eğildi, emmeye başladı. Ben de amını götünü parmakladım. Sonunda ağzına bir güzel boşaldım. Duştan sonra hazırlanıp önce kahvaltıya, sonra denize gittik. İki sevgili gibi idik. Arada okşuyor, öpüyor, arkadan abanıp götüne yarağımı dayıyordum. Tabi baldız da boş durmuyordu. Bu sefer sadece sırtına değil her yerine güneş yağı sürmüştüm. Öğlen yemek yeyip odaya geçtik. Duşa girdik yine beraber. Götünü yıkarken parmaklamaya başladım. Bir parmak, sonra iki, sonra üç oldu. Baldızda zevk ve acı birarada idi. Ona, “Boşver denize gitmeyi, seni götten sikeyim!” dedim. “Olur!” dedi.

Oluru alınca çıkarttım duştan. Yatağın kenarına yüz üstü yatırdım. Bacaklarını yana ayırdım. Dar göt karşımda idi. Götünü yalayınca önce şok oldu, sonra hoşuna gitti. Çantasından krem aldım, götüne sürmeye başladım. Artık 4 parmak götüne giriyordu. Baldız, “O yarak girer mi oraya?” dedi. “Tabii girecek! İstersen den de seyret!” dedim. Baldız, “Nasıl?” deyince, telefonunu önüne koydum. Baldızı görüntülü aradım. Önce götüne giren parmakları gösterdim. Baldız, “Deliğim büyümüş!” dedi. Yarağımın başını deliğe dayadım ve yüklendim. Yarağım götüne ilerledikçe, “Acıyor!” dedi. Yavaş yavaş soktum. Zevk acı karışmıştı ve götüne giren yarağı canlı izliyordu. Bir süre sonra alıştığı için seri sikmeye başladım…

Daracık götüne fazla dayanamayıp içine boşaldım. Baldızın canı yansa da zevkten ölmüştü. Amı da sırılsıklamdı. Banyoda yarağımı yıkadım geldim, yatağa uzandım. Baldız da götünü yıkayıp geldi, yanıma yattı. Yarağımı okşamaya başladı. “Keşke hep siksen beni!” dedi. Ben de, “Bana bel bağlama baldız, biliyorsun ki kızkardeşinle evliyim. Ama böyle benimle olduğun gibi orospu ol, yarak bulursun!” dedim. Eğildi yarağımı yalamaya ve emmeye başladı. Demin boşaldığım halde emdikçe yarağım yeniden sertleşti. Baldız gülerek üste çıktı. Amına yerleştirdi, hafifçe götünü oynatıp siktirdi kendini bir süre. Orgazm olunca da indi. Sarılıp uyuduk yine.

Tatilimiz bitene kadar sürekli baldızın amını götünü siktim. Koruyucu hap aldığı için artık amına da boşalıyordum. Odaya ne zaman gelsek mutlaka bir yerini sikiyordum. Hatta birkez de denizde amını siktim. Artık İstanbul’da da fırsat bulunca sikiyorum!