Merhaba. Ben Ali, 36 yaşındayım. Evliyim. Karımla mutlu bir evliliğimiz, düzenli bir seks hayatımız var. Karım 30 yaşında, fiziği düzgün, çekici bir kadındır. Yaz tatili için planlarımız vardı, daha ekonomik olsun diye çadır kampına gidecektik. Gitmemize iki gün kala karımın ablası Dilber, kocası ve kayınvalide de tatile dahil olmuşlardı.

Karıma sevgim sonsuz olsa da, Dilber beni cezbediyor, karımla evlendiğimizden beri bana çekici geliyordu. Kocası ise bana son derece itici geliyordu. Dilber güzellik merkezinde çalışıyordu. Buna rağmen biraz kilo fazlalığı vardı, 1.65 boyunda, kocaman götlü, memeleri de iriceydi. İlk gördüğümden beridir onu arzuluyordum. Kampa gideceğimiz gün, son anda bacanağın acil işi çıkmış, o yüzden Dilber ve kayınvalide gelecekti. Buna son derece sevinmiştim, zaten o adama uyuz oluyordum.

Kampta yan yana iki çadır edindik, karımla ben, Dilber de annesiyle kalacaktı. Çadırlara yerleştikten sonra denize girelim dedik. Karım da, Dilber de bikini giymişlerdi. Benim gözüm özellikle Diber’deydi, biraz kilo almış tam balık etli olmuştu. Bikinisi sanki küçük geliyordu, çaktırmadan kocaman götüne bakıyordum. Memeler de irice olduğundan bikiniye sığmıyordu, yerinden fırlayacak gibiydiler. Denize girdiği zaman bazen bikinin alt kısım götünün arasına giriyor, götünün yanakları meydana çıkıyordu. Gözümü alamıyordum, kuduracak gibi oluyordum…

Geceyi sabırsızlıkla bekleyip, çadırda karıma resmen saldırdım. Karım, “Dur, kudurdun mu?” dedi. Bense, “Evet hayatım, kudurdum!” deyip üstünü çıkardım, memelerine yumuldum, iştahla emiyor, yalıyordum. Karım ise, “Yapma, bak bizimkiler yanda!” diye fısıldıyordu. Ben devam edince, “Bari sessiz olalım!” dedi. “Tamam hayatım!” deyip altını da çıkardım. Karım bikini giymek için ağda yapmıştı, tüysüz, kaymak gibi amını iştahla yalamaya başladım. Sonra ben de soyunup, “Gel kız 69 olalım!” dedim. Belinden tutup çevirdim, ben altta 69 olduk.

Karım genelde sakso çekmezdi, sadece sikimin başını öper, hafif dilini değdirirdi. Çok ısrar ettim, “Hadi hayatım, ağzına al!” dedim. Zorlamamla sadece başını aldı ağzına. Ben de amını yalayıp, içine dilimi sokuyordum. Bunu yaparken parmağımı ıslayıp göt deliğine sokmaya başladım. Karım, ben amını yalarken götünün parmaklanmasından çok tahrik olur ve zevk alırdı. Götten siktirmese de, bu şekilde anal zevkimizi biraz alıyorduk.

Amı sulanmaya başlamıştı. Karımı dönderip üstüme çektim. Sikimi tutup amına yerleştirdi, üzerimde oturup kalkmaya başladı. Sallanan memelerini avuçluyordum, ama kıyaslama yapmak gerekirse Dilberi’n memeleri daha iriydi. Karım üzerimde yavaş yavaş oturup kalkarken ben de kıçımı oynatıp alttan sikiyordum. Karım, yan çadırdan duyulmaması için kısık sesle inliyordu. Ortam müsait olsa orgazmı çığlık çığlığa bağırarak yaşardı. 10 dakika kadar o pozisyonda sikiştikten sonra karımı altıma alıp bacaklarını omzuma attım. Önce sulu amına sikimin başını sürttüm biraz, karımın hoşuna gidiyordu, sonra sikimi yerleştirip yavaş yavaş sokmaya başladım. Karım gözünü kapamıştı, amına santim santim giren yarağın zevkini çıkarıyordu. Köküne kadar girdikten sonra pompalamaya başladım. Sert sert sikiyordum, ‘Şlap, şlap, şlap!’ sesler çıkıyordu. Karım kısık sesle inliyor, “Yavaş aşkım, annemler duyacak!” diyordu. Tabii ki yavaşlamadım, aklımda Dilber vardı, şuan altımda olsa o da böyle inler miydi diye düşünüyordum. Zemin sert olduğundan karımın amına taşaklarıma kadar sertçe kökleyebiliyordum. Böylesi daha zevkli olmuş, ikimiz aynı anda boşalmıştık. 20 dakikadan fazla sürmüştü sikişmemiz, ter içinde yığıldık kaldık. Karım beni öpücüklere boğup, “İyi ki kudurmuşsun, çok güzeldi kocacığım, iki kere geldim!” dedi…

Ertesin gün dördümüz plajda güneşleniyorduk. Bir ara karımla baldızın konuşmalarına kulak misafiri oldum. Anladığım kadarıyla baldızın kocasıyla sorunları vardı, kocasının ilgisizliğinden yakınıyordu. Kayınvalide denize girmek isteyince, karım da ona eşlik etti, birlikte gittiler. Ben Dilber’le yalnız kalmıştım. Gözlerimi bikinili vücudundan alamıyordum, taş gibi kadındı. Kendine güneş yağı sürüyordu. Sonra, “Ali sırtıma sürsene şunu!” diye güneş yağını bana uzattı. Arkasını döndü, bikini üstünün kopçalarını açtı ve yüz üstü uzandı. Güneş yağını avucuma döküp sırtına sürmeye başladım. Pürüzsüz bir teni vardı, yumuşacık.

Baldızı yağladıkça benim de sikim kalkmaya başlamıştı. “Bacaklarına da süreyim mi?” dedim. Baldız, “İyi olur valla!” deyince iyice keyiflendim. Avucuma bolca güneş yağı döküp, ayak bileklerinden başladım, bacaklarının yukarılarına doğru yaymaya başladım. Bikinisinin alt kısımlarına kadar sürüyordum. Baldız, “Biraz daha yukarılara da sür, ben hep tanga giyerim, tanga giyince sırıtmasın!” deyip, bikinisinin arkasını götünün yanakları arasına sıkıştırdı. Baldızın koca götünü o halde görünce gözlerim fal taşı gibi açılmıştı. Götünün yanaklarını yağlamaya başladım. Okşar gibi yağlıyordum. Baldız gülerek, “Yalnız dikkat et de karın görmesin, kıskanır sonra!” dedi. Kafamı çevirip denize girdikleri tarafa baktım. “Onlar bayağı uzağa gitmişler!” deyince, “İyi, sürmeye devam et hadi!” dedi.

Karımın uzaktan görmesi imkansızdı, etrafta da kimse yoktu. Cesaretlenip götünün yanaklarını okşadım ve “Dilber, tenin pürüzsüz, yumuşacık!” dedim. Baldız, “Teşekkür ederim!” dedi. Ben okşamaya devam edip, “Kocan çok şanslı!” deyince, “Aman o öküz ne anlar kadından? Aramız bozuk zaten!” deyip kocasından dert yanmaya başladı. “Aylardır seks hayatımız bile yok!” deyince, “Senin gibi güzel bir kadın hiç boş bırakılır mı!” dedim. Baldız, “Kaderimiz işte, yanlış erkekle evlenmişim, keşke seninle evlenseymişim!” dedi. Ben, “Niye ki?” dediğimde, “Niyesi var mı? Dün gece ne güzel sikişiyordunuz, karını nasıl da inletiyordun öyle, kıskandım doğrusu!” dedi. Ben, “Aaa, duyuluyor muydu?” deyince, baldız gülerek, “Annem duymamıştır, uyuyordu, ama ben sigara içmeye çıkmıştım, her şeyi duydum. Sadece karını değil, beni de orgazm ettin!” dedi.

Bu arada baldızın götünü resmen avuçlayıp, yoğuruyordum ve sikim kazık gibi olmuştu. Baldız bacaklarını aralamıştı, baş parmağımla amını okşamaya başladığımda, baldız, “Mmmmhhh, bir kadını nasıl azdıracağını çok iyi biliyorsun, herkes senin gibi kocası olsun ister!” dedi. Ben de, “Bazı zevkleri yaşamak için illa evli olmaya gerek yok, hem yasak olan şeyler daha zevkli olur!” dedim. Baldız, “Hmm, öyle mi dersin?” dedi. Ben, “Hele gizli saklı olursa daha heyecanlı olur!” dedim. O sırada karımla kaynanam denizden çıkıyordu, ben, “Geliyorlar!” deyince, baldız götünü düzeltti, üst bikinisini bağladı. Ben de yana geçip oturdum, mayomun içinde kalkık sikimi saklamaya çalışıyordum.

Geldiler. Karım kurulanıp yanıma uzandı. Ben bu sefer karıma güneş yağı sürerken, baldız, “Ben denize giriyorum!” deyip gitti. Ben karımı yağlama işini bitirip, “Sıcak bastı, ben de denize giriyorum!” deyip kalktım ve baldızın yanına gittim. Baldızla yüzmeye başladık. Kayalıkların orada daha önceden bildiğim tenha bir yer vardı, oraya yüzdük. Burası plajdan görünmüyordu. Baldızla şakalaşıyor, birbirimize su atıyorduk. Sonra ellerimi birleştiriyordum, baldız da ayağıyla ellerime basıp suya atlıyordu. Bir seferinde yine ellerimi birleştirdim, baldız ayağını basacağında bilerek ellerimi açtım, o da düşmemek için bana sarıldı. Ben de ona sarılıp götünü okşamaya başladım. Birden dudaklarımız kenetlendi. Baldız benim kalkmış sikimi ellemeye başladı. Ben de alt bikinisinin kenarından elimi sokup, “Seni istiyorum!” dedim. Baldız, “Ben de istiyorum!” diyerek bacaklarını belime kenetleyip kucağıma çıktı. Kollarını da boynuma dolamıştı.

Bulunduğumuz yerde sadece denizden görülme ihtimalimiz vardı, denizde de kimse yoktu. Hem görseler bile karı koca sanacaklardı. Sikimi mayomdan çıkarmıştım, bikinisinin kenarından amına sokmaya çalışıyordum, fakat bir türlü istediğim gibi olmuyordu. Kayalığın öbür tarafından denizden çıkarsak tenha yerler vardı, orada çadır falan da yoktu. Baldıza oraya gitmemizi önerdim. Yüzerek oraya yöneldik. Sudan çıkınca el ele biraz yürüdükten sonra çalılıkların olduğu ıssız bir yer bulduk, sikişmek için güzel bir ortamdı.

Önce öpüştük. Öğüşürken ben mayomu çıkardım, o da üstündekileri çıkardı. Memelerini emdim biraz, uçları fındık gibi irileşmişti. Baldızın uzun zamandır yaraksız kaldığı belli oluyordu, hemen çömelip yarağımı yaladı, sonra da, “Hadi!” diyerek otların üstüne sırtüstü uzandı, bacaklarını ayırdı. Hemen sikmemi istiyordu, fakat ben önce amını yalamak istiyordum. Kıllı amının dudaklarını aralayıp yalamaya, klitorisini emmeye başladım. Denizden çıktığımız için ağzıma tuz tadı geliyordu…

Baldız iyice kudurmuştu, sabırsızca, “Hadi, sik beni, karını nasıl sikiyorsan bana da aynısını yap!” diyordu. Bacaklarının arasına girip amına soktum. Amı vıcık vıcık ıslanmıştı zaten, son sürat sikmeye başladım. Baldızı altımda eze eze sikiyordum. Fazla sürmeden baldız inleye inleye orgazm oldu, beni kendine çekip dudaklarıma yumuldu. Orgazmın etkisi azalır gibi olunca ben sikmeye devam ettim. Ateşli baldız yeniden zevke gelmişti, ikimiz de inleye inleye sikişin tadını çıkarıyorduk. 5 dakika daha pompaladıktan sonra gelmek üzereydim. Ben, “Geliyorum!” deyince, baldız, “Dışarı, dışarı!” diye bağırdı. Sikimi çıkarmamla göbeğine boşalmam bir oldu. Hemen toparlanıp tekrar denize girdik. Bizimkiler şüphelenmesin diye ben önden yüzüp karımla kayınvalidemin yanına döndüm. Biraz sonra da baldız geldi yanımıza…

Akşam yemeğinden sonra çadırlara çekildik. Ben karıma sokulmaya çalıştım, fakat karım, “Dokunma lütfen, biraz dinleneyim, güneş çarptı, her yerim acıyor, erkenden yatıp uyuyacağım!” dedi. “Tamam hayatım, sen dinlen, ben dışarı çıkıyorum, biraz yürüyüş yapıp gelirim!” dedim. Çadırdan çıktığımda, sanki sözleşmişiz gibi baldız da çıktı. Sinsice gülümseyerek yanıma geldi ve kulağıma, “Tadı damağımda kaldı, bir daha yapalım mı?” dedi. Ben de, “Yapalım! Sen önden git, kayalıkların arkasında aynı yerde buluşalım!” dedim. Baldız, “Tamam, yalnız oranın zemininde çok çakıltaşı var galiba, sırtımı ağrıttı!” deyince, “Deniz yatağı getirim!” dedim. Baldız çadıra girip annesini kontol ettikten sonra kayalıklara doğru gitti. Ben de deniz yatağını aldım, güneş yağını görünce onu da aldım, niyetim baldızın götünü de sikmekti…

Çalılıklarda tekrar birbirimize kavuştuk. Hava kararmış olduğundan rahat daha olacaktık. Deniz yatağını yere bırakırken çaktırmadan güneş yağını da otların arasına koydum. Ayakta birbirimize sarılıp öpüştük. Kısa sürede ikimiz de soyunmuştuk. Deniz yatağına uzandık, baldızın o koca memelerini emmeye başladım, uçlarını acıtmayacak şekilde ısırıp bırakıyordum. Baldızın koca götünü okşuyordum, onun eli de benim sikimdeydi. Baldız eğilip sikimi yalamaya başlayınca, bacaklarından tutup amı yüzüme gelecek şekide üstüme çektim. Ben de onun kıllı amını iştahla yalamaya başladım. Amı kısa sürede sulanmış, baldız inlemeye başlamıştı…

Baldız üstümden kalkıp, “Hadi gel!” deyince, “Bu sefer farklı yapalım!” diyerek baldızı domalttım. Koca götü çok sexy duruyordu. Götünün yanaklarını biraz okşayıp amına sikimi yerleştirdim ve sikmeye başladım. Her soktuğumda inliyordu, tempolu şekilde pompalıyordum. Bir yandan da baldızın göt deliğine parmağımı sokmaya çalışıyordum. Parmağım götüne girdikçe, “Ihhh!” falan diyor, fakat fazla da tepki vermiyordu. Amını sikerken götünü de parmağımla sikiyordum. Çok sürmeden baldız orgazmın doruklarındaydı. Orgazm olurken sanki sikimi amına hapsetmişti, içinde kımıldamama izin vermiyordu. Götüyle de parmağımı kıstırmış gibiydi…

Baldız az sonra gevşeyince, ben sikimi ve parmağımı çıkarıp, “Hadi götten yapalım!” dedim. Baldız, “Götten hiç yapmadım, çok acıyormuş!” dedi. Baldızı götten sikmeyi kafama koyduğum için güneş yağına uzandım ve “Bak ne getirdim, acıtmam!” deyip, biraz parmağıma döküp, göt deliğini parmaklamaya başladım. Baldız önümde domalmış halde, “Korkuyorum, acıtma lütfen!” diyordu. Deliğine yağ döküp parmağımla biraz daha alıştırdıktan sonra, sikimin başını da yağlayıp baldızın göt deliğine dayadım. Başını sokmaya çalışıyordum, fakat zorlanıyordum. Başı girdiğinde baldız, “Ahhhh! Yandım anammmm!” diye bastı çığlığı. Baldıza, “Sus, bütün kamp buraya gelecek!” dedim.

Biraz daha yüklenince, baldız, “Ahhhh, anam anammm! Çok acıyor, Ali yapma!” dedi. Ben aldırış etmeden yüklenmeye devam ettim. Baldız kendini kasıyordu, yarısı güç bela girmişti. Baldızı rahatlatmak için, “Bitti bak, hepsi girdi işte!” deyip, son bir kez daha yüklendim. Bu sefer gerçekten hepsi girdi, ama baldız da bastı çığlığı. Ben sikmeye başlayınca, baldız, “Amına koduğumun çocuğu yırttın götümü, yavaş!” diye söyleniyordu. Onun söylenmesine aldırmadan götünü seri bir şekilde sikiyordum. Fakat götün darlığına fazla dayanamadım ve 5 dakika olmadan içine boşaldım. İçinde biraz bekleyip çıktım. Baldız fena kızmıştı, “Ben sana götten sik mi dedim, mahvettin götümü!” diye söyleniyordu. Baldıza sarılıp öptüm, gönlünü aldım. Birbirimize sarılıp uzandık, biraz elleşip öpüştükten sonra kalktık. Toparlanıp çadırlarımıza geri döndük.

O günden sonra sevgili baldızımla gizli gizli buluşup sikişmeye devam ettik.