Benim bir dayımın kızı varki herkesin onu sikmek için sırada beklediğinden eminim. Taş gibi göğüsleri ve amı. Süper birşeyler yahu.

Birgün kuzenimin düğünü vardı. Herkes acele ile işlerini yapmaya çalışıyorlardı. Bende 19 yaşlarındaydım. Dayımın kızı gelerek evlerinde giysilerini giyeceğini. Benimde evlerine beraber gelmemi istediğini söyledi. Bende kabul ettim. Evlerine gittik. Ben giyiniyorum dedi, odasına geçti. Arada 5 dakika felan geçti. Dayımın kızı sütyen kilot yanıma gelerek sütyeninin tokasını vurmamı istedi.

Aman allahım böyle göğüs ve göğüs ucu görmedim. Taş gibi göğüs ve kocaman göğüs uçları. Dayanamayıp yalamak istediğimi söyledim. Oda bunun için geldiğini ve bir şartı olduğunu söyledi. Amını yalamamı ve onu tatmin etmemi istedi. Bende kabul ederek ilk önce göğüslerini daha sonrada yavaş yavaş aşşağılara inerek amını yalamaya başladım. Çıldırıyordu. götünü sikmem için bana yalvarıyordu. Bende daha fazla dayanamadım ve götüne girerek içine patladım. ޞimdi 30 yaşımdayım kendi eşimle bile seks yaparken onu sikiyor gibi hayal edip boşalıyorum…Gönderen: Yusuf