Herkese merhabalar ben Songül. 18 yaşındayım ve lise son sınıfta okuyorum. Doğal olarak da üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Ablam da benden 2 yaş büyük ve ünivesitede okuyor. Ailemiz köyde yaşıyor ve biz de ablamla ikimiz için tuttukları evde şehir merkezinde yaşıyoruz. Ara sıra biz gidiyoruz ara sıra da onlar ziyaretimize geliyor. 10 gün önce yani daha çok yakın zamanda yaşadığım bir seks hikayesini size de anlatmak istedim. Ablam yaşı büyük ve üniversiteli olunca sevgili bulmaktan da hiç çekinmedi. Sürekli bize geliyordu sevgilisi ve davranışları da çok rahattı. Tabi ben de onların bu rahat davranışlarından fazlası ile cesaret alıyordum. Ablamın bakire olmadığı da çok açık ortadaydı. Ablamın sevgilisi ne zaman eve gelse ablamın odasına geçiyorlar saatlerce odadan çoıkmıyorlardı. Ben ise onlar odaya kapandıktan sonra kapılarına gider içeriden gelen zevk seslerini dinlerdim.

O gün yine ablamın sevgilisi bize gelmişti. Ben tam kapılarının önünden geçiyordum ki yine içeriden gelen seslerinden azmaya başladım. tam ben amıma elimi atmıştım ki birden ablamın sevgilisi kapıdan çıkıverdi ve burun buruna geldik. Beni kapıda görünce gülümsedi ve seni gidi hınzır sen bizi mi dinliyosun dedi. O sırada bana el şakası yapmak istedi ve eli de göğsüme çarptı. Ben çok fena tahrik olmuştum onun bu hareketinden. Kendimi geri çektim çünkü ablam da içerideydi onun gazabına uğramak istemedim. O andan itibaren de her gece ablamın sevgilisinin beni siktiğini hayal etmeye başladım. Hatta kızlığımı bile one vermek istiyordum o kadar azmıştım. Zaten o gün o da sırf bana duyurmak ister gibi ablamı çığlık çığlığa sikti. Birkaç gün sonra yine sevişmişlerdi ve odadan bir kere bile çıkmamışlardı. Sonra birden içeriden gelen sesler de kesildi.

Zaten akşam olmuştu ben de biraz uyumak için odama geçtim. Tam dalıyodum ki biri kapımı tıklattı. Mini geceliğimle uzanıyodum gelen ablamdır diye düşünerek hiç toparlanmadım ve içeriye gelmesini söyledim. Ama gelen ablam eğil sevgilisiydi. Ben hemen üzerimi örttüm. Ona ne oldu diye sordum. O da bana ablamın hemen uyuduğunu ve kendisini uyku tutmadığını söyledi. Bana biraz sohbet edelim mi diye sordu. Ben de kabul ettim. Onunla sohbet giderek sekse geliyordu. Ben daha fazla kendimi tutamadım ve ona ablamı nasıl o kadar inlettiğini sordum. O da bana hemen anlatmaya başladı. sanırım amacı beni azdırmaktı öyle ballandıra ballandıra anlatıyordu ki azmamam mümkün değildi. O anlattıkça benim amım sulanmaya başlamıştı bile.

Sonra durdu ve lafı bana getirdi. Bana sen hiç kimseyle birlikte olmadın mı diye sordu. Ben de hayır hala bakireyim dedim. Artık daha çok yanıma yaklaşmaya başladı ve en sonunda da benim bacağıma elini atarak hafiften okşamaya başladı. Zaten çok tahrik olmuştum ve amım sırılsıklam olmuştu. Daha fazla dayanamadım ve elimi sikine atarak okşamaya başladım. Benden cesaret alıp o da elini amıma götürdü. Amımı okşadıkça resmen kendimden geçiyordum. Bu işi biliyordu ablamın neden bu kadar inlediğini o an daha iyi anlamıştım. Hemen kapıyı kilitledik ve sevişmeye başladık. Bakire olduğumu biliyordu o yüzden de amımı sikmek istemedi ama ben kızlığımı bozmasını istediğimi ve amımdan sikmesini söyledim. O da kabul etti ve büyük birr zevkle beni dakikalarca sikerek boşalttı. Harika bir gece geçirdim ilk defa seks yaptım ve çok zevk aldım.