Merhabalar, ben Diyar. 3 sene önce Ankara’da üniversiteyi kazanınca buraya yerleştim. 22 yaşında olup, 3 senedir aileden uzak yaşamak benim için oldukça faydalı oldu. Fakat üniversite hayatı hiç umduğum gibi gitmedi. Mühendislik okuduğum için neredeyse hiç kadın çevrem olmadı. Mecburen porno videoları ile seks hikayeleri ile özellikle de ensest seks hikayesi ile kendimi tatmin etmeyi alışkanlık haline getirdim. Hatta ne yalan söyleyeyim hiç cinsel deneyimim olmadı, anlatacağım hikayeye kadar hiç kimseyle seks yapmadım.
Geçen sene dönem daha başlamadan annem aradı ve halamın kızı Berfin’in burada üniversite kazandığını söyledi. Dönem başlayacağı için kızı gönderiyorlarmış ama daha kalacak yer falan ayarlanmamış. Bir iki hafta içinde halamlar gelip apart ya da ev bakacaklarmış. O zamana kadar bende kalacakmış. Rica bile etmiyorlar, direk emir veriyorlar. Berfin daha 19 yaşında, aramın nispeten iyi olduğu ama pek görüşemediğim bir kuzenimdir.
Neyse Berfin geldi, gardan aldım valizi ile beraber eve getirdim. Yemek yedik, birlikte çıkıp biraz gezdik, gidilecek mekanları, şehri falan tanıttım. Bir yerlerde oturup çay içtik, sohbet ettik, güldük, eğlendik eve döndük. Benim evim 1+1 olduğu için kendi odamı Berfin’e verdim, kendime de salonda koltuğu açıp yatak yaptım. Berfin uyumaya gitti, ben de biraz internette takılıp yattım.
Gece bir ses duyup uyandım. Diyar kapının girişinden hafif bir şekilde “Diyar” diye seslenmişti. Biraz uyku sersemliği, biraz uyandırılmış olmanın şaşkınlığıyla uyandım. “Ne oldu” diye sordum. Hanımefendi ağacın gölgesi cama vurunca tek başına uyumaya korkmuş, bu saate kadar yatamamış. Berfin’e olan bakış açımı değiştiren şey bu olay oldu. Çünkü yatakları ya da odaları değiştirelim demedi, direk “yanında uyuyabilir miyim” diye sordu. Berfin geldi yatağa girdi. Evet, yılların Abazalığı var ama ona dokunmaya cesaret edemiyorum. Vereceği tepkiden, bunu halamlara söylemesinden, bir anda sapık ve ırz düşmanı olmaktan korkuyorum. Bir yandan da kalbim deli gibi atıyor. O gece Berfin’e dokunmaya cesaret edemedim. Berfin, hiç tereddüt bile etmeden dönüp arkasını yattı. Sabaha karşı kalçasını bana dayamış, arkası dönük uyuduğunu fark ettim. Bu yaşıma kadar bir kadınla en fazla yakınlaşabildiğim an buydu. Hiç kıpırdamadan, Berfin’in bana dayadığı kalçasının tadını çıkardım. Neyse sabah kahvaltı yaptık, pazartesi okula başlayacağı için çıkıp biraz alışveriş yaptık. Hem mutfak alışverişi, hem de Berfin’e diş fırçası vs. gibi kişisel temizlik ürünleri aldık. İçten içe bir an önce akşam olsun da yatalım istiyorum. Ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor. O akşam evde makarna ve köfte yaptık. Sanki her zaman içiyormuş gibi bir de gittim yanına şarap aldım. Saat daha 10 olmasına rağmen yatalım mı diye sordum. Berfin, “uykum yok ama istiyorsan yatağı aç” dedi. Yatağı açtım, ışığı kapattım, televizyonun karşısında uzandık. Berfin yatak kıyafetlerini giydi yine. Beyaz, ayıcıklı bir pijama takımı giyiyordu.
Bu defa yatarken bir çakallık yapmak istedim. Son omzumun üstüne, yan bir şekilde yattım. Olur da Berfin kalçalarını yine bana dayarsa, tam sikime dayasın istedim. Yatağa girdiğim andan itibaren yine benim sikim taş gibi oldu zaten. Gerçekten de tahmin ettiğim gibi oldu, Berfin yine arkası bana dönük şekilde kalçalarını bana dayadı. Sikim zaten taş gibi olmuş Bir milim bile kıpırdamadan öyle put gibi uzanıyorum. Berfin ufaktan bir kıpırdadı ve sikimi tam kalçalarının arasına gelecek şekilde ayarladı. Bu hareket bana öyle bir cesaret verdi ki, tamam dedim o da istiyor. Hafifçe kendimi ona doğru bastırdım. Berfin’in hızlı nefes alışlarını duyuyordum. Ama çok fazla dayanamadım, o pozisyonda boşaldım. Üstelik öyle bir boşaldım ki, sadece şortumu değil, kızın pijamasını bile ıslattım. Hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum. Hemen kalkıp tuvalete gittim. İç çamaşırımı ve şortu peçeteyle temizlemeye çalıştım. Sonra tekrar gelip yatağa girdim. Aynı pozisyonda uzanıp, yine onun yaslamasını bekledim. Berfin yine çaktırmadan bana sokulup, kalçasını sönmüş sikime, sırtını da göğsüme dayadı. Ben de biraz cesaret gösterip kolumu beline attım. O gece sanki iki sevgili gibi uyuduk. Ne o kıpırdadı, ne de ben. Kolumun uyuşmasına zerre aldırmadan uyumuş numarası ile sabahladık.
Berfin’le zaman geçirdikçe, onu yakından tanıdıkça daha bir tatlı, daha bir güzel, daha bir zeki gelmeye başladı. O gün, Ankara’da biraz gezdik, dondurma yedik, otobüste düşmesin diye belinden tuttum, o telefonumu ve cüzdanımı kendi çantasında taşıdı. Gün boyunca gülen esmer yüzünü ve gamzelerini görmek beni inanılmaz mutlu etti.
Akşam Berfin’le eve geldik. Birlikte yemek hazırladık, yedik, sohbet ettik, müzik dinledik, çay içtik. Artık akşam uyumayı iple çekmiyordum, çünkü onula uyumak kadar, onunla uyumamak da güzel gelmeye başladı. Saat 12 olunca Berfin esnemeye başladı. Hadi yatalım dedik. Bu sefer, yatağa girer girmez, Berfin bana yaslandı. Öyle uyku sırasında, farkında olmadan değil, bilerek ve benim bilerek yaptığını bilmemi istercesine. Ben de sarıldım beline. O yine ufaktan bir kıpırdanarak yine penisimi tam yerine yerleştirdi. Artık ikimiz de ne yapıyorsak bilerek ve saklamadan yapıyorduk. Bir süre çaktırmadan, ufaktan kıpırdanarak birbirimize sürttük. Bir 20 dakika kadar cesaretimi topladıktan sonra elimi yavaş yavaş Berfinin pijamasının içine soktum. Önce külodunun üzerinden biraz kızlığına dokundum. Oldukça ıslak amını külodunun üstünden okşadıktan sonra bu sefer elimi külodundan içeri soktum. O da bacaklarını hafif bir şekilde araladı. Bir süre okşamaya devam ettim, Berfin daha ileri gitmemden korktuğu için muhtemelen bileğimden tutuyordu. Bir an ne olduysa inlemeye vekıvranmaya başladı. O ara orgazm olduğunu anladım.
Berfin orgazm olunca kendisini geri çekip benden biraz uzaklaştı. Ama ben hala taş gibiydim. Bu sefer ben yaklaşıp sarıldım. Sikim artık patlayacak gibi şişmişti. Hafif hafif pijamasını aşağı doğru çektim. Sonra da iç çamaşırını çıkarmak istedim. Ama Berfin elimi tuttu, “Diyar, bakireyim ben” dedi. “Söz veriyorum, istemediğin hiçbir şeyi yapmayacağım” dedim. İkna olmadı ama elimi bıraktı. İç çamaşırını da indirip çıkardım. Kendi şortumu da çıkarıp yine aynı pozisyonda sarıldım. Bu sefer kalçalarının sıcaklığı etime değiyordu.
Bir süre bu şekilde kaldıktan sonra, bir bacağını yavaşça kaldırıp sikimi bacaklarının arasına soktum. Yavaş hareketlerle sikimi onun sulu ve sıcak amına sürtmeye başladım. İkimiz de çok hızlı nefes alıp veriyorduk. Sikimi her sürtüşümde içeri biraz daha bastırıyordum. Artık daha fazla dayanamadım ve hafifçe içeri soktum. Berfin, inlemek ve ah’lamak hiç kıpırdamıyor, tepki vermiyordu. Ben de içine girip çıkmaya başladım. İkimizin de ilk cinsel deneyimiydi. 2 dakika bile dayanamadım ve kızın içine boşaldım. Berfin üstünü giydi, o gece sürekli sarılarak uyuduk. Sonraki gecelerde de.
Berfin’in ailesi geldiğinde ev tuttular, Ev birkaç güne boşalacaktı. Eşya aldılar ve ev boşalınca eşyalar gelecekti. Ailesi gidince emlakçıya ev tutmaktan vazgeçtiğimizi söyleyip verdiğimiz parayı aldık. Eşyaları da iade ettik. Berfin bana taşındı. Geçen hafta tam 1 yılı doldurduk. İşte böyle bir seks hikayesi var.