Slm arkadaşlar. Daha önceden bir çok yaşanmışlığımı burada sizlerle paylaştım. Çoğu gay ağırlıklı yazılardı. Bisexual olduğum için arada normal hatunlarla yaptığım kaçamaklar tabik**e oluyor. Bugün ise dul bir bayanla başımdan geçen anımı paylaşmak istiyorum. Burcuyla tanışmamız ortak arkadaş vasıtasıyla 2014 haziranında gerçekleşti. Burcu 27 yaşında 2 yıl önce eşinden ayrılmış afyonda yaşayan 163 boyunda 54 kilo çıtı pıtı sarışın bir bayandı.Yazları Ispartaya gelip teyzesinin yanında 1 aylığına kalıyordu. Burcunun ıspartaya gelmesindeki sebep aynı yaştaki kuzeni Nilda içindi. Nilda ise halk deyimiyle kaşar denilebilecek herkesle sex yapan 25 yaşında burcudan az daha kısa zayıfça bir hatundu.

Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen birbirimizi çocukluktan beri tanıdığımız aynı anda 1 kızı bile çekinmeden siktiğimiz arkadaşım Ömer Nildayı dışarı çıkarıp sex yapmak istediğini söyleyince; Nilda bir süre evden tek çıkamayacağını teyze kızının geldiğini söylemesiyle Ömer ve Nildanın kurdukları plana benim de dahil olmamla burcuyla tanışmamız başlamış oldu.Ömer beni arayıp ortak benim hatunu ayarlayıp akşam buluşacaktık ama evde kuzeni varmış biz onunla takılırken sende kuzenini oyalarsan minnettar olurum deyince, ben ne yapıcam len elin kızıyla deyince Ömer hatun dulmuş gir kanına baktın edemedin ben yapman için elimden geleni yaparım sende onu sikersin deyince ilk başta istemesemde Ömeri kırmamak için bişey olacağını ummadan teklifini kabul ettim.

İşyerini kapayıp her ihtimale karşın vücut temizliğimi yapıp duşumu aldım.Ömerin geliyorum demesiyle hemen birleşip kızlarla buluşacağımız yere gidip beklemeye başladık.Çok geçmedende önce Nildayı gördüm kırıta kırıta yürürken.Yanındaysa resmen sarışın bi afet vardı. Araca yanaşıp arka kapıdan 2 side bindikleri gibi Ömer gaza basıp kendilerine ait bağ evine doğru sürmeye başladı. Nilda hemen burcuyu bizle tanıştırdı. Nilda ne kadar rahat ve birazdan ne yapacağını biliyorsa burcu tam tersine içe kapanık başını önünden kaldırmayan biriydi.Böyle soğuk olduğunu görünce ilk başta biraz hevesim kaçtı açıkçası.

Bağ evine vardığımızda araçtan inip içeriye geçtik. Daha kapıdan girmeden Nilda ve Ömer bizim önümüzde oynaşmaya başladılar.İçimden bizim hergele hatunla iş tutacak diye biz bebek bakıcılığına talim diye geçirmedim değil.İçeri geçip biraları açıp muhabbete başlamıştık ki Nilda hadi Ömer yukarı katı göster bana deyince ömer bana doğru gülerek tabi göstereyim deyip yanımızdan ayrıldıklarında burcuyla sessiz sohbetimiz başladı.Burcu sadece benim sorularıma cevap vererek sohbete katılınca bende bi yerden sonra tıkandım.Bizim sessizliğimizi yukarıdan Nildanın çığlıkları inlemeleri bozdu resmen.

Burcu utanıp başını öne indirince neden utandın ki zaten buraya gelme amacını biliyorsun Nildanın. Bu bir ihtiyaç hiç mi içinden geçmiyor biriyle sex yapmak deyince burcu bir anda açılmaya başladı.Bana ilk başta söyleyince garip geldi ama bizimki ergenlikten bu yana sex yapan biri ve yukarıda ne yapıyorlar elbet biliyorum.Peki sen neden geldin diye sorunca burcu utanarak sakın bendimde öyle olduğumu düşünme Nilda senin zararsız ve iyi birisi olduğunu 2 mizin arasında böyle bir şeyin olmasının bana bağlı olduğunu söyleyip gelmem konusunda baya ısrar edince kıramadım dedi.Bende demek buraya geliş nedenin bi şeyler yaşamak zevk almak değil sadece nilda rahatça sikişsin diye oldu dememle burcu ya bilmiyorum ama şu an için düşünmüyorum böyle bi şeyi 2miz arasındaki diye ekledi. Nilda yukarıdan inledikçe Burcu dada değişim baş göstermeye başladı.İlk ana göre daha rahattı ama nedense yanına sokulamıyordum bi şekilde laflarıyla engelliyorduki bizimkiler 30dk sonunda ilk postayı atıp yanımıza geldiler.

Nilda hemen nasıl gidiyor sohbet deyince ben artık konuşmalarımızın verdiği azgınlıkla senin inlemelerinden birbirimizi duyamadıkki deyince burcu da bana katılarak kız ne bağırdın öyle deyince nilda napim bu hayvan resmen deliğimi yardı mecburen bağırdım dedi.Ömer az yavaş olsaydın deyince sizden mi çekinecez kanka sen benim sırdaşımsın diğeri nildanın demesiyle kopmuştuk.Benim ee nasıldı diye soruma karşın burcu hemen atılarak seslerden belli değil mi kuzen maşallah bağırmaktan zevk alamadı diye söyleyince nildada acılı ama süperdi diye ekledi.Yatakta almadığımız pozisyon kalmadı amım götüm dağıldı baya iri penisi var deyince Ömer seni görünce ayılığım çıkıyor doyumsuzsun sen kızım ayrıca allahtan fırat sikmedi seni onunki benimkinden kalın deyince nilda da burcuda bi anda bana döndüler. Nilda ile daha önceden 2-3 kez yakınlaşmamız olmuş elleriyle penisime temaslarda bulunmuş ama Ömer var diye ileriye götürmemiştim olayı. Nilda hemen atılarak hayatta inanmam deyip bana laf sokmaya başladı.Göster diye diretince boşa göstermem alet yerinden çıktımı indirmek lazım sen mi yapacan bunu Ömerin yanında deyince nilda Ömere dönerek sanki izin istedi.

Ömer bozuntuya vermeden neden nilda indirsinki burcu ne güne duruyor deyince burcunun yapabileceğini sanmıyorum ama sonuçta hepimiz sexe açığız deyip ayağa kalktım ve pantolonumu indirdim.Muhabbetler esnasında zaten kazık gibi halde olan penisim boxerımı zorluyordu resmen. Boxerımı da aşağıya indirince 2 hatunda şok olmuşlardı. Nilda biraz daha yakınıma gelip ohaa ömerin kinden harbidende kalınmış deyince Ömer gülerek ben çok hatunun Fırat götlerini sikerken yeter dediğine şahit oldum demesi dahada büyük etki yarattı kızlarda. Kısa bir şoktan sonra nilda burcuyu çağırıp lavaboya gidelim deyince bende boxerımı giydim.Ömer len manyak benim karı tav oldu sikecem yarrağını deyince sen kaşındın aq sanane benim aletimden al hatunu çık yukarı deyince tamam sende başla artık dedi. ormalde 2 erkek 2 kızlı ortamlarda böyle bi muhabbet olmazdı ama Ömerle çok kez buna benzer şekillerde bulunduğumuzdan ve 2 kızında zaten olayı bilmesinden aldığımız gazla dahada rahatlıkla konuşabiliyor haldeydik.Ömere kız bayadır böyle sohbete bile girmemiş ama yolu yaptık az önce dur bakalım bişiler olabilir aramızda derken kızlar geldi.

Ömer hadi aşkım çıkalım derken nilda kulağıma eğilip sessizce burcuda istiyor ama çekiniyor. Fazla zorlamadan üzerine git seni baya anlattım zaten yumuşamış halde sizde sikişin deyince burcu ile konuşmak için lavaboya geçtiğini anladım.Burcu yanımdaki koltuğa oturdu tekrardan.Burcunun düşüncesine emin olmak adına pardon pantolonu giyeyim istersen deyince nasıl rahat ediyorsan öyle kal diye söyledi.Ben çıplak daha rahatım deyip bir hamlede boxerı tekrardan çıkarıp penisimi oynamaya başladım. Ayrıca demin kalkmışı indirmek lazım dediğimde ses etmemiştin deyince dahada utanan burcu peki deyince doğru yolda olduğumu anladım.Nildanın gazıyla yapacaksan yapmayalım sen istiyorsan yapalım dememe kalmadan burcu beni aşağı çekerek yanına oturmamı sağladı.İlk anda sadece duran burcu benim dokunuşlarım öpücüklerim sayesinde yavaştan inlemeye oda karşılık vermeye başladı.

Artık ok yaydan çıkmıştı.Burcu kendinden geçmiş halde bir yandan dudak dudağa öpüşüyor bir yandanda aletimi sıvazlıyordu.Bir süre buna devam ettikten sonra burcunun önce thsirt ünü sonrada sütyenini çıkardım.Öyle güzel göğüsleri vardıki hala aklımdan çıkmıyorlar.Az kullanılmış olduğu dik olmalarından belliydi.2 elimi de göğsüne koyup olanca sertlikte sıkıp oynuyordum. Bir süre ellerimle devam ettiğim göğüslerine artık dil darbeleri atıp uçlarını ısırpı kendime çekmem burcuyu dahada azdırmaya yetmişti sanırım.Ağzımla bir süre daha göğüslerine odaklandıktan sonra ellerimin çalışma vakti gelmişti.Yavaşça kotuna hamle yapıp düğmelerini açtım.Yere doğru diz çöküp bacaklarını sıkıca saran kotunu yavaşça çekmeye başlayınca dantelli siyah kilotuyla karşı karşıya kaldım.O derece sexi halde görünüyorduki sadece bu sahneye bakarak bile çoğu kişi boşalabilirdi eminim.

Burcuyu koltuğa yatırıp üstüne uzanarak yeniden öpüşmeye oynaşmaya devam ettim.Artık burcuda çekingenliğini atmış her anlamda bana karşılık veriyordu.Kısa süre daha bu şekilde kaldıktan sonra yavaşça aşağıya inerek dantelli kilodunuda kavradığım gibi çıkardım ve o muhteşem neredeyse el değmemiş vajinasına hayranlıkla bir süre baktım.İçimden yiyip bitirmek geçti o an bu görüntü karşısında.Dilimi klitorislerine değdirmeye başlayınca burcu da altımda kıpırdamaya başladı.Dilimi ustaca kullanmamdan dolayı burcu ilk başlarda başımı iyice bastırırken sonradan kendini iyice bana bırakarak aldığı zevke odaklanınca ilk boşalmasını titreyerek önümde yapmış oldu.Gelen zevk sularının tadıda harikaydı gerçektende burcu rahatlayıp kendinden geçincedahada ileri gidip güzel amcığının içinde dilimi gezdiriyor arada parmaklarımı sokmaya çalışıyordum. İnanılmaz şekilde 2 parmağım girerken bile yanaklara değiyordu bunun anlamı uzun zamandır amına hiçbirşey girmemiş olmasıydı.Bu darlık beni benden almıştı resmen.

Yaklaşık 10 dk olmuş ben hala önümde duran dar pırıl pırıl amcığına doyamamış yalamaya parmaklamaya devam ediyordumki burcu kasılarak 2. kez boşalınca artık sexe başlamanın vaktinin geldiğini anlamıştım.Yerimden doğrulup üstümü çıkarmak için ayağa kalktığım an burcudan beklemediğim bi hareket gördüm.Ben thsörtümü çıkarırken burcuda önümde diz çöküp yarrağımı eline alıp okşamaya başlamıştı.İşin acemisi olduğunu biliyordum ama iç güdüsel olarak oda beni rahatlatmak adına alışık olmadığı tarzda bir sexe yönelmesi beni dahada deliye döndürdü.Eliyle sıvazladığı penisimi bir süre sonra ağzına sokup çekmeye başlayınca yavaş ol acelemiz yok kendini zorlama sakın miden bulanmasın dememe rağmen burcu gitgide hızlanarak ellerini kalçalarıma koymuş sadece başını kullanarak git gel yapmaya beni benden almaya zorluyordu resmen.

Sanki her zaman yaptığı bir şeymiş gibi ve aletimin kalınlığına aldırmadan hatta bir gayla beraberken bile dişlerini aletime değdirmesine rağmen burcu 1 tek kez bile dişini değdirmeden saxo yapınca bu hatuna o an daha da çok hasta oldum.Bir süre daha çekmesini izledikten sonra ellerinden tuttuğum gibi kendime çekerek ayakta öpüşmeye başladık.Dudaklarımızı ayırmadan yavaşça koltuğa uzattım ve bacaklarını havaya kaldırarak o muhteşem deliğine tekrardan yumulup kayganlaştırmak adına dil atmaya başladım.1-2 dk bunu yaptıktan sonra penisimle amına darbeler vurup fırça çekmeye başlayınca burcu daha fazla dayanamamış olsa gerek sok lütfen söndür ateşimi demeye başladı.Acele etme zevkten deliye döneceksin deyince zaten delirttin kudurttun daha fazla bekletme deyip kendisi aletimi tuttuğu gibi deliğine başını sokuverdi.

Artık istediğini vermek gerek diye hafifçe yüklenerek aletimin bir kısmını daha sokmaya başladım.Her gir çık hareketimde resmen yanaklara değerek giriyordu.İnanılmaz bir haz verdi bu duygu bana da burcuyada.Artık tamamen içindeydim ve giderek hızlanarak tempo kazanmış arka arkaya yüklenerek tenlerimizin her girişte temas etmesiyle şak şak sesleri eşliğinde sikişmeye devam ettikten sonra deliğininde alışmış olmasından dolayı önümde köpek pozisyonunna getirdim burcuyu.Hafif alçasına bastırarak amcığına sokmaya başlamamla burcuda önünde duran yastığa başını gömmüş yastığı her sokuşumda dahada sıkarak bağırmamak için kendine engel oluyordu.Rahat ol deyince yastığı kenara koyup kalçasını hafifçe kaldırdığı an öyle darbeli girdimki amına burcunun ağzından offf diye bir inlemese sesi çıktıki değil yukarıdakiler evin dışından bile rahat duyulurdu resmen.

Başını bana doğru döndürüp gülünce nasıl iyimi dememle delimisin süper bişeymiş özlediğim duyguları fazlasıyla sayende çıkarıyorum deyince bende mutlu olmuştum.Bir süre daha bu şekilde yaptıktan sonra içinden çıkıp koltuğa oturdum burcu ne yapacağını biliyor gibi hemen yüzü bana dönük olarak kucağıma geldi ve eliyle penisimi tutup deliğine denk getirerek üstüme oturuverdi.Yavaş yavaş belini oynatarak daireler çiziyor arada kalkıp oturarak içinde gidip gelmemi sağlıyordu.Hafifçe öne doğru eğilerek dudaklarımızı birleştirdiğinde alttan yavaşça pompalamaya başladım.Ellerini boynuma dolamasıyla kalçalarından tutup ayağa kalktık burcu kucağımdayken.Ayaklarınıda kenetleyince tam bir birleşme oldu aramızda boşluk kalmadı nerdeyse.Yavaşça kalçasından tutup yukarı aşağı hareket edince burcu boynuma iyice sarılmış hareketlerime kendide uymaya başlayarak yukarı aşağı kalkıp oturmaya alışmıştı.

Bu şekilde abartısız istediğim kadar kalabilirdim çünkü çok zevk alıyordum normalin aksine.En az 5 dk ayakta yaptıktan sonra yavaşça koltuğa oturup burcuya ters dönmesini söyledim. Ayaklarını 2 yana ayırıp alttan destekleyerek sikmeye devam ettim bir sürede.Burcuda vücudunu geriye atıp dudaklarıma yumulmaya tekrardan devam etti.Ben gitgide hızlanarak makine kıvamında girip çıkmaya başlamıştımki burcu inlemelerini arttırarak resmen her yeri titreyerek boşalınca hemen içinden çıkmadan onu 4 ayak pozisyonuna getirerek hızlandım sokmaya.Çok geçmedende zaten sınıra dayandığımdan dolayı içinden çıkıp sırtına doğru olanca şiddetle boşalmaya başladım.Burcu kendini koltuğa bıraktığı an bende peçeteyle sırtını silip üzerine uzandım.Tam bu anda süperdiniz diyen nilda ve ömer meğerse merdivenlerden bize bakmışlar ve burcunun off diye inlemesinden bu yana ordalarmış.

Onlar yaklaşırken üstümüze pike alıp oturur hale geldik. Muhabbete tam başlamıştıkki ömere telefon geldi.Belki o telefon gelmese olay bam başka yere giderdi ama gece burda bizim için bitmişti. Burcuyla o yaz gitmeden önce neredeyse 2 güne 1 görüşür haldeydik.2. kocası olmuştum resmen.Burcu gittikten sonra ömer nildadan ayrılınca nildanın emeline ulaşması bir oldu.Ömerin nildayı terk ettiği gece ömerin de sik onu sen sikmezsen başkası sikecek nasıl olsa kaşarı demesiyle o gece nildayı önce araçta ertesi günlerdede fırsat buldukça sikmeye devam ettim. Arada burcu ilede görüşmek için afyona gittiğim olmuştu otel de 3-4 kez görüşme fırsatı bulmuştuk.

Tekrar yaz oluyor bakalım burcu geldiğinde nasıl bir şekilde devam edeceğiz.