Merhaba arkadaşlar.
Ben Hakan, Akmanyada yaşayan bir üniversite ögrencisi. 27 yaşındayım ve fiziğim gayet düzgün, uzun boylu bir erkeğim.
Geçenlerde yeni komşumlarimiz tasindi yan daireye. Ilk gördügüm andan beri evin karısı Lale aklımdan cikmiyordu .

Onu geceleri hayal ederek uyuyordum. Biraz yasi vardi, belki 40 yasinda ama cok cekiciydi.

O da benden hoslanmis olacak ki, hikayenin sonunnda onu siktim.
Lale birgün kapiyi caldi. Evde bir tek ben vardim. Kapiyi actim ve ne göreyim. Bir gecelikle kapida duruyordu.

‘Buyur abla’ dedim, o da ne desin. ‘Bizim evde boru patladi az bakar misin canim’ dedi. Ben hic tereddüt etmeden evet dedim ve evlerine gectim. Hakikaten de mutfak borusu biraz tikanmisti, ama okadar. Ben boruyu acmaya calisirken, eşinin evde olmadigini ve caninin sikildigindan lafi acti.
Nihayet boruyu acmistim ve isim bitti diyerek müsade istedim. O da ‘sana bi teşekkür olarak kahve yapayim’ dedi. Ben de kirmadim. Belli hatun istekliydi.
O kahveyi pisiriken ben de onu seyre daldim. O cezveyi karistirdikca kalcalari saga sola sallaniyordu hafifce. Benim erkeklik hemen ayaga kalkti. Biraz utandim da. Altimda sadece şort oldugu icin, hemen belli oluyordu sikim.

Elimi sikimin üstüne koydum. O da kahveyi pisirmisti, ‘hadi iceriye gecelim’ dedi. O önden yürüdü, götünü sallaya sallaya. Geceligin altindaki tangasi da belli oluyordu.

Tam koltuğa oturuyorduk ki, sikim adeta 90 derece olmus kadinin gözüne takildi. ‘Ay bu ne”, dedi birden. Ben de utandim biraz, bir yandan da hosuma gitmedi degil. Ama tepkisini tam kestiremiyordum. Elimle kapatmaya calistim sikimi.
”Utancak ne var canim’ dedi birden. ‘Hata bende, ne diye böyle gecelikle ciktim ki zaten.’ Ben de, ‘yok abla, sahane gözüküyorsun, ondan’ dedim utanarak. O arada o da elini bacagimin üstüne koydu. ‘Sen nasil konusuyorsun bakayim’ dedi. Bisey demedim. Yavasca yaklasti dudaklarima. Bende karsi koymadim, öptüm. ‘Seni ilk geldigimden beri arzuluyorum’, dedi. Iste bu beni benden almisti.

Sikim tas gibi olmustu. Biz 5 dk öpüstük. O arada Lale sikimi disdan elliyordu. ‘Bu sikle napacaksin bana’, dedi. ‘Seni sikeyim mi abla’, dedim ben de. ‘Ne ablası, bugün ben seninim, senin orosbunum.’ Lalecim azdirmayi biliyordu.
Artik azmistim ve kontrolü ele almaliydim. Kucagimdaki laleyi attim koltuga ve üstüme cikardim, bir sortum kalmisti. Artik o amcigi yalamaliydim. Güzelce domalttim onu, ve geceligini siyirdim. Dehşet götü ortaya cikmisti. Kirmizi bi tanga. Hemen öpücüklerimi kondurdum ve yavasca amina dogru geldim. Amcigi bir hazine gibi kapaliydi tangasiyla. G7l kokuyordu amcigi. Biraz distan öptüm ve dilimi sürttüm. ‘Ay amimi mi yalicaksin’ dedi. ‘Tabi güzelim, kacirirmiyim’ dedim özgüvenle. Artik iyice gevsemistim. Kocasi hic yalamiyormus. Amina kodumun salagi.
Tangasini agzimla cikardim ve arkadan ilk önce göt deligini sonra da o güzel amcigi emdim adeta. Acayip temiz bir hatun, cok güzeldi. Amcigini yalarken götüne de yavastan parmak atiyordum. Lale inlemeye basladi, cok iyisin gibi sözlerle beni daha da tahrik ediyordu.

Artik kivama gelmisti orosbu, amcigi iyice sulanmisti, kiz yaniyordu. ‘Simdi sira sende’ dedim. O geceligini komple cikardi, bi sütyeni vardi üstünde. Iri memeleri adeta yerinden cikacakti. Ben de sortumu indirdim. Lale gözlerini büyüttü. ‘Ay bu nasil büyük bi yarrak askin’ dedi. ‘Senin ayini yerim güzelim, bu yarrak bugün senin’, dedim. Kiz biraz da korkmustu galiba. Benimkinin böyle degil, dedi.

Ilk önce sikimi öptü sonra da ylamaya basladi. O yumusak dudaklari artik bi yukariya bi asagiya dogru gidiyordu. O yalarken götünu de hava dikmisti. Bende yandan amini elliyordum. O da hafifce inliyordu. Arada ben kafasindan tutup zorluyordum, sikime dogru bastirip. Bi ara iyice acildi kiz, bütün 20 cm sikimi agzina aldi. Resmen bogazini hissediyordum. Artik o nerdeyse kusacakken, ‘Beni böyle boşaltacan kiz dedim. O amcigi siktirmeden mi yollican beni eve.
‘O yarragi icimde istiyorum, hepsini istiyorum, dedi. Dudagindan atesli bir öpücük aldim. Ve onu kucagima aldim. Prezervatifsiz olur mu dedi. Yanimda yok dedim. Hemen kocasininkinden getirdi bi tane ve agziyla takti sikime. Kocasinin siki hakkaten kücük olacak ki tam sigmadi benim alete. Neyse ki giydirmisti ve yarragima oturdu yavasca. Bi oh cekti ama ne oh. Ben de kendimden gectim. Amcigi öyle sulu ve sicakti ki adeta kaydim iceriye. Ziplamaya baslamisti. Kirmizi sütyenin icindeki memeler nerdeyse firlayacakti. ‘ Sunlari da özgürlüg7ne kavusturalim dedim ve actim sütyenini. Kavun gibi memeleri yüzüme firladi. O kadar iri ve yumusaklardi ki. Hafifce isirip emdim uclarini. Orosbu isini biliyordu. Indi sikimden ve bi daha yaladi. Amcik suyu cok lezzetliydi, kendisi de kacirmak istemedi. Artik cok azmistim, gözüm hicbisey görmüyordu, salondan annemle babamin sesleri geliyordu. Eve gelmis olmalilar.
Ben Lalenin agzini biraz tuttum ve onu arkadan doggy seklinde sikmeye basladim. Lalenin lalesi iyice acilmisti. Öyle güzel amcigi vardi ki, sikip sikip yaliyordum. Kapilari iyice kapattikve yatak odasina gectik Lalenin. Burda aik beni askim, dedi.
‘Hadi aslanim biraz daha kökle’, diyerek beni tahrik etmegi ihmal etmiyordu. Ve artik dayanmayip ilk postayi attim amin icinde. Öyle bir gücle bosaldim ki, komsularin duymamsi mümkün degildi.

Lale gözüme bakti, devam edecekmiyiz diye. Kocasi en fazla bir posta atarmis. Delirdin mi Lalecim, ben daha kac posta atarim dedim. Vazelin var mi dedim. Onu napcan dedi siritarak. Bu götün de haketmedi mi bu yarragi. Güldü. ‘Uzun süre yapmadim, cok acimasin, dedi. Vazelinle hicbisey olmaz, ben dikkat ederim dedim. Getirdi hemen nerdeyse bos olan vazelini. Kari götten yimeye bayiliyordu belli ki.

Sikimi iyice buladim vazeline ve yüklenmeye basladim. Kolayca da girdi. Lale cok da aci cekmiyordu. Ben pompalamaya basladim. O genis kalcalari kasiklarima vurdukca, benim yarrak yine demir kesildi. Ama ami daha zevkliydi. Birden hizlica amina soktum. Bagirdi, napiyosun be, dedi. Sus orospu dedim ve iyice domalttim. Amcigi öyle lezzetliydi ki, hic birakmak istemiyordum. Pompaladikca, o da ‘gecir yigidim. O koca yarragi ver bana. Seni icimde istiyorum.döllerini istiyorum, agzimda. Hepsini yutacam’
Orosbu iyice azdi ama bi türlü bosaltamdim. Belli ki tecrübesi coktu. Seni bosaltmazsam benim de adim Hakan degil dedim kendi kendime. PompaI hizlandirdim ve memelerini siki siki tuttum arkadan. Kiz eridi resmen. Ne zaman bosalcak bu orosbu derken,sikim amindayken bosaldi. Ben böyle bir bosalma görmedim. Yatak sirilsiklam olmustu. Ben pompaya biraz devam ettim. ‘Vereyim mi agzina’, dedim. Kizin yangini tabi azaldi. Devam askim dedi. Gel gel, dedim. Cikardim aminsan oturdum ve ona yalattirdim sikimi. Hepsini yutacaksin orosbu seni, dedim. Biraz yalattiktan sonra agzina komple bosaldim, o cekmege calistikca ben kafasini tuttum. Hepsini al güzelim, dedim. Kiz konusamiyordu agzindaki döllerimden. Yut yavrum dedim ve bir oh cektim deRinden. Hepsini yuttu o da. Ve birden dassaklarimi yalamaya basladi. Kiz doymuyordu. Ama ben bitmistim. Laleyi böyle siktim iste. Ikinci firsatta bidaha sikicem