Bu olay 3 yıl önce yaşandı. Türk sex video ben 21 yaşlarında cinsel arzuları dorukta bir erkeğim. Ve 31 çekerek tatmin oluyordum. Ancak o yaz denize gittiğimizde kız kardeşim denizde yüzerken görünce çok fazla tahrik oldum. 18 yaşında olan kardeşimin memeleri dikkatimi çekmişti. deniz suyunu emen mayosu ile memeleri bir portakal büyüklüğünde kendini gösteriyordu. mayosunun kenarından dışarıya doğru bazen fırlayan minik ğöğüsü sikimi iyice sertleştirerek şişmesine neden olmuştu. bende yüzmek için kardeşimin yanına gidip, bacaklarını açmasını ve alttan yüzerek altından geçeceğimi söyledim. Altından geçerken bacaklarını tutuyor hafifçe ellerimi kalçasına doğru yukarı çıkararak kalçalarını sıkıyordum. o ise hiç tepki vermeden öylece duruyordu. dalgalar gelince su altında ona sarılıyor ve özellikle göğüslerini sıkıyordum. O gün eve döndük. Akşam yorgunluktan yattım. Sabah olunca annem kahvaltıyı hazırlamıştı. kahvaltıya oturduğumuzda kız kardeşimin olmadığını farkedip çağırmamı söylediler. bende odasına girdim sırtı bana dönük uyuyordu.

Arkasından seslendim. hadi kalk artık kahvaltı yapıyoruz. baktım ki fazla oralı olmadı. hemen omzunu tutarak okşadım ve hadi kalk kahvaltıya dedim. o ise biraz kalçasını oynatarak inleme benzeri bir ses çıkardı. ben ise elimi hafifçe tişörtünden aşağıya doğru indirerek göğsüne değirdim ve daha ileri giderek memelerini avuçlayarak hadi kahvaltıya diye tekrarladım. bahane ile memelerini iyice okşadım.

O ise başını yastığa gömerek zevk ve utangaçlığını yastıkta birleştirdi. 5-6 dakikalık bu okşama beni çok tahrik etti. Ardından banyoya gidip kız kardeşimin memelerini düşünerek 31 çektim. Bu beni inanılmaz tatmin etti. Daha sonraları sık sık bahaneyle arkasından geçerek penisimi onun kalçalarına sürtüyordum ve memelerini elliyordum.

Kardeşimin Yumuşak Götü

Bir gün evde yalnızken onu belinden tutarak iyice kendime çektim. Kalçaları yumuşacıktı. Götünün o iki arası penisimin arasına girmiş ve sikimi yukarı aşağı hareket ettiriyordum. Ardından tişörtünü yukarı kaldırarak alttan memelerini ellemeye başladım. Baktım ses çıkarmıyor önüne geçip memelerini tamamen açıp emmeye başladım. biraz emdikten sonra abi bu yaptığın doğru değil dedi. Bende sus kız beni kudurtuyorsun deyip sikimi çıkardım.

Kız kardeşim merakla sikime bakıyordu. Hemen eline verip eliyle 31 çekmesini sağladım. Bu arada onu tamamen soydum sadece donunu çıkarmama izin vermedi. Bende soyunup memelerini öpüp amını götünü ellemeye başladım. Kız kardeşimi götten sikmek istiyordum ama o donunu çıkarmama kesinlikle izin vermiyordu.

Bende kız kardeşim i önüme diz çöktürüp sikimi ağzına dayadım. Ve yalamasını söyledim. Abi bu iğrenç desede ben durmayıp sikimi ağzına soktum ve yalamaya başladı. Bu arada kız kardeşimin amından suları akmış donu ıslanmıştı. Donunu gösterip sende istiyorsun işte hadi çıkar donunu dedim ama yine oralı olmadı.

Ağzının sıcaklığı ile fazla dayanamadım ve kız kardeşimin kafasından tutup sikimi iyice ağzına sokup müthiş bir şekilde boşaldım. Kız kardeşim iğrendi ama hepsini yutturdum. Sonra ben rahatladım hadi sıra sende bende seni yalayıp boşaltıyım dedim ama yine bana izin vermedi. Donunun üzerinden biraz amını okşayarak kız kardeşimi boşalttım. Sonrasında toparlandık.

Bir kaç gün kız kardeşim bana yaklaşmadı. Ama sonrasında evde yalnız olduğumuz bir an yanıma geldi ve yaptığımız şey çok yanlış ama çok hoşuma gitti dedi ve tekrar seviştik. Ama yine donunu çıkarmadı. Memelerini emip ağzına boşaldım.

O günden sonra kız kardeşim döl hastası oldu. Müsait her yerde sevişiyoruz. Donunu çıkarmayı başarabilirsem onu da paylaşacağım.